Ege Postası
Geri

'Bir Cinayet Şeysi'ne alkış

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, bu kez sanata verdiği destekle adından söz ettirdi. İAOSB Tiyatro Kulübü tarafından sergilenen ‘Bir Cinayet Şeysi’ adlı oyun, iki gün içinde sahnelenen üç performansında da ayakta alkışlandı.
'Bir Cinayet Şeysi'ne alkış
Haberler / İzmir
8 Mart 2017 Çarşamba 12:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

‘Bir Cinayet Şeysi’ oyununun yazarı ve yönetmeni olan Hakan Susuz, sanata verdiği destekten dolayı İAOSB Yönetim Kurulu’na teşekkür etti. Her sene yeni bir oyun ile seyircilerin karşısına çıktıklarını hatırlatan Susuz, “İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, bir yandan Türk sanayine ve ekonomisine kuvvet verirken, diğer yandan da kültür ve sanata sağladığı katkı ile örnek oluyor. İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş nezdinde tüm Yönetim Kurulu’na ve Bölge Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum" dedi. İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş da kültür ve sanat alanında yaptıkları çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunarak, sanattan uzak kalan toplumların gelişmesinden söz etmenin mümkün olmayacağına dikkat çekti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası