Ege Postası
Geri

'Canan bizim yoldaşımız, kimseye vermeye niyetimiz yok'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, "Canan Kaftancıoğlu yalnız değildir, onu kimseye vermeye niyetimiz yok" dedi.
'Canan bizim yoldaşımız, kimseye vermeye niyetimiz yok'
Haberler / Politika
11 Eylül 2019 Çarşamba 09:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Muğla'da partisinin 96. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen gecede konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumurta atılması ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun aldığı hapis cezasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Salıcı, şunları söyledi:

"Genel başkanımız daha önce linç girişimine uğradı. Tutuklu yok. Bugün partimiz kendi raporunu açıkladı. O raporda kim olduklarını, yüzlerini ve yapmış oldukları eylemleri de açıklıkla göreceksiniz. Ama senin gördüğünü savcı görmüyor olacak. Genel Başkanımıza bir kaç gün önce Kuşadası'nda yumurtalı saldırı yapıldı. Onu yapan da serbest. Ama yedi sene önce atmış olduğu twitlerden dolayı Canan yoldaşıma 10 yıl verdiler. Canan Kaftancıoğlu yalnız değildir. Canan bizim yoldaşımız. Canan bizim kardeşimiz. Canan bizim il başkanımız. Canan'ı kimseye vermeye niyetimiz yok.”

CHP'nin, Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi olduğu için gurur duyduklarını, partilerine ve ülkeye hep beraber sahip çıkacaklarını anlatan Salıcı, "Bunu da kendi içimizde birliğimizi, beraberliğimizi devam ettirerek yapacağız. 96. yaşımızı kutluyoruz. 96 yıldır var olan dünyada kaç tane siyasi parti va? Emin olun çok yok. Bizden daha eski daha önce kurulmuş siyasi partiler bir avuç. Çok kıymetli bir dönemi yaşıyoruz." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası