Ege Postası
Geri

'En Büyük Engel Sevgisizliktir'

Çiğli Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun hazırlayıp sahnelediği “En Büyük Engel Sevgisizliktir” oyunu ile engelli gençlerin müzik dinletisi büyük alkış topladı.
'En Büyük Engel Sevgisizliktir'
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Aralık 2016 Salı 09:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çiğli Belediyesi konferans salonunda sahnelenen tiyatro oyununu Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve eşi Ergül Arslan, Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı İzmir Şubesi (ZİÇEV) Müdürü Sevilay Adıgüzel, vakıf öğrenci ve öğretmenleri, Tüm Engelliler İçin Engelsiz Bir Dünya Derneği Başkanı Mehmet Aslan ve dernek üyeleri, CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda konuk izledi.

Engellilerin gündelik yaşamlarında yaşadıkları sorunlara karşı farkındalık oluşturan oyunun yönetmenliğini Önder Bargıç yaptı. Oyunun finalinde ise ZİÇEV’li zihinsel engelli öğrencilerin yaptığı müzik dinletisi de izleyenlere müzik ziyafeti verdi. Oyunun ve dinletinin sonunda Başkan Hasan Arslan, tiyatro yönetmeni Önder Bargıç, oyuncular ve engelli gençlere teşekkür ederek çiçek takdim etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası