Ege Postası
Geri

'Herkesin gıpta edeceği bir Göztepe elde edeceğiz'

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, yeni göreve gelen teknik direktör Ünal Karaman'la düşüncelerinde bir fark olmadığını gördüklerini söyledi. Ünal Karaman da yaptığı açıklamada, "İlerleyen zaman bize çok güzel şeyler yaşatacak." dedi. Karaman, "Bu sene zor ve önemli bir sene, inşallah geleceğin planlamasını da yaparak daha güvenli bakabileceğimiz bir Göztepe altyapısıyla, çok yakın bir süreçte daha farklı hedefleri önüne koyan ve bunu gerçekleştirmek için herkesin gıpta edeceği bir Göztepe elde edeceğiz." diye konuştu.
'Herkesin gıpta edeceği bir Göztepe elde edeceğiz'
Haberler / Spor
21 Ocak 2021 Perşembe 13:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, Adnan Süvari Tesisleri'nde yaptığı açıklamada, yeni teknik direktörleri Ünal Karaman'ın hem oyunculuğunda hem de teknik direktörlüğünde geldiği noktaya tırnaklarını kazıyarak ulaştığını kaydetti.

Ünal Karaman'la İttifak Holding Konyaspor maçından önce görüşmeye başladıklarını aktaran Sepil, "Üç gün boyunca uzun saatler görüştük. Hocamızın düşüncelerini, bizim düşüncelerimizi, kısa ve uzun vadeli planlamalarda ne yapabileceğimizi konuştuk. Düşüncelerimizde bir fark olmadığını gördük." diye konuştu.

Sepil, Karaman'ın sadece çalıştığı takımlarda değil, tüm Türkiye'de iz bıraktığını dile getirdi.

Bir transfer daha yapmayı planlıyoruz

Ara transfer döneminde bir oyuncu daha kadrolarına katmayı planladıklarını belirten Sepil, şunları ifade etti:

"Ara transfer döneminde 1 oyuncuyu daha kadroya katmayı planlıyoruz. Bunun haricinde ihtiyaca göre transfer çalışması yapabiliriz. Türk futbolunda yeni bir olay çıktı, transfer limiti olarak tanımlanan şeyle iki yıldır tanıştık. Bunun amacı şuydu, nefsine hakim olamayan takımlara nefsine hakim olmayı öğretmek. Uygulamaya baktığımızda acaba hangi takımlar zorluk içinde yaşıyor. Bence şu an istediği sonucu alamadı bu iş. Bir sürü itirazlarda bulunuyoruz federasyona. Göztepe'ye tanınan limitler içerisinde elimizden gelen transferleri yapmaya çalışacağız. Birileri gidecek, birileri gelecek ki biz o limitin içinde kalabilelim. Guilherme ile yollarımız ayrıldı, bizim için talihsiz bir transferdi, istemediğimiz şekilde gelişti. Kendisi Çin'e gidecek. Mossoro ile görüşülüyor, onunla da kısa süre içinde yollar ayrılmış olacak. Gassama ile görüşüyoruz."

Sepil, ihtiyaca göre yeni transferler de yapabileceklerini kaydetti.

İttifak Holding Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarından elde ettikleri 6 puanın kendilerine nefes aldırdığını aktaran Sepil, bu süreçte emeği geçen altyapı hocalarına teşekkür etti. 

Sepil, bu sene hem yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını hem de yoğun maç programı nedeniyle zor bir sezon geçtiğini belirterek, "Benim beklentim bu seneyi kazasız belasız atlatıp, inşallah gelecek senenin yapılanmasını yapmak. Realist olmamız gerekiyor. Bu sene futboldan ziyade yarı sirk durumu var." ifadelerini kullandı.

Ünal Karaman: İlerleyen zaman bize çok güzel şeyler yaşatacak

Göztepe'nin yeni teknik direktörü Ünal Karaman, "İlerleyen zaman bize çok güzel şeyler yaşatacak." dedi.

Göztepe ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Karaman, Adnan Süvari Tesisleri'ndeki ilk antrenmanı öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çok güçlü bir camiaya geldiğini, kulüp başkanı Mehmet Sepil nezdinde kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür etti.

Bugüne kadar görev aldığı camiaların hepsinin ayrı bir değer olduğunu kaydeden Karaman, şöyle konuştu:

"Ne derece güçlü bir camiaya geldiğimi ben zaten biliyorum. Göztepe'nin camia büyüklüğüyle ilgili bir şeyleri tekraren dile getirmeme gerek yok. Bir tek şeyden insanların emin olmasını istiyorum, bizim samimiyetimize inansınlar, güvensinler. Yapabileceklerimiz neyse, yeteneğimiz neyse onu maksimum derecede kullanıp, Göztepe'nin var olan büyüklüğüne katabileceğimiz ne olursa olsun onu samimi derecede katacağımızdan emin olsunlar."

Karaman, Göztepe'nin teknik direktör İlhan Palut'un görevden ayrılmasının ardından çıktığı 2 maçta disiplinle mücadele ettiğini ve önemli 6 puan kazandığını söyledi. 

İlhan Palut ve sportif menajer İlhan Şahin'e teşekkür eden Karaman, "İlhan Şahin aramızda olacak. İnşallah geleceğe dair teknik adam olarak arkadaşlarımızın tecrübelerinden faydalanmasını istiyoruz. Biraz daha mutfağın içinde olsun istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Karaman, "biz biliriz" iddiasında olmadıklarını belirterek, "Biz var olan yeteneklerimizi, bilgilerimizi arkadaşlarımızla paylaşıp, onların bilgilerinden de kendimize hayat tecrübesi edinme anlamında çaba göstereceğiz." diye konuştu.

Hiç kimsenin sihirbaz olmadığını aktaran Karaman, şunları kaydetti:

"Koşmak için adım atmak gerekiyor. Biz bu adımı daha sağlıklı, daha bilinçli ve daha yere sağlam basan şekilde atacağız. Bu süreci hep birlikte kabullenmemiz gerekiyor ve çok ucuz söylemelerle olayı farklı noktalara getirmeyi de karakter olarak söyleyen birisi değilim. İlerleyen zaman bize çok güzel şeyler yaşatacak. Ben bunun sözünü verebilirim, onun için çalışacağız. Bu sene zor ve önemli bir sene, inşallah geleceğin planlamasını da yaparak daha güvenli bakabileceğimiz bir Göztepe altyapısıyla, çok yakın bir süreçte daha farklı hedefleri önüne koyan ve bunu gerçekleştirmek için herkesin gıpta edeceği bir Göztepe elde edeceğiz." 

Karaman, önlerinde Beşiktaş maçı olduğunu hatırlatarak, "Bizim en büyük hedefimiz orada bizi mutlu edebilecek bir oyunla mutlu dönmemizi sağlayacak bir sonuç. Bizim hedefimiz şu an Beşiktaş maçı." ifadelerini kullandı. AA

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası