Ege Postası
Geri

'Hizmette emeğimiz varsa ne mutlu'

İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelsiz İzmir Komisyonu Başkanı Ahmet Uğur Baran, ESHOT'un engelli vatandaşların toplu taşımadan yararlanmasını kolaylaştıran adımlar atmak için harekete geçmesininden mutlu olduklarını dile getirdi.
'Hizmette emeğimiz varsa ne mutlu'
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Kasım 2019 Perşembe 13:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin AK Partili üyeleri olarak konuyu gündeme taşımaları sonrasında harekete geçilmesinden memnuniyet duyduğunu belirten Baran, "AK Partili belediye meclis üyeleri olarak kente hizmette öncü rol oynamaktan dolayı oldukça mutluyuz. AK Parti olarak eleştirilerimiz de önerilerimiz de bugüne kadar tamamen İzmir halkının yararına olacak şekilde olmuştur ve bugünden sonra da bu şekilde olacaktır. Bununla birlikte yapılan hizmetin yanında, yapılmayı bekleyen birçok hizmet vardır. Bu nedenle her birinin yine İzmirliler adına takipçisi olacağımızı da belirtmek isterim." dedi.

"AMACINA UYGUN BİR KOMİSYON"

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin son oturumunda dilek ve temenniler bölümünde de söz alarak konuya ilişkin konuşan Baran, " Eylül ayında otobüslerimizin tüm engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygunluğunun incelenmesini ve eksiklerin giderilmesini arz ederiz demiştik. ESHOT Hareket Daire Başkanımızı davet ettik ve kendileri de geldiler. Sorunları aktardık. Engelsiz İzmir Komisyonu'muzun kuruluş amacına çok başarılı bir şekilde hizmet ettiğini, komisyon üyesi arkadaşlarımızın da çok başarılı çalıştıklarını söylemek isterim. Hepsine tek tek teşekkür ederim. Geldiğimiz noktada Büyükşehir kaynaklı olarak basına bir haber geçildi ve kararlarımız ve çözüm yollarımızın burada aksettirildiğini gördük. Demek ki Engelsiz İzmir Komisyonu gerçekten de amacına uygun çalışan bir komisyon. İddia ediyorum İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin en uyumlu ve en çok çalışan komisyonlarından biriyiz. ESHOT Genel Müdürü'müze de önerilerimizi sahiplendiği için ayrıca teşekkür ediyorum. Engelsiz İzmir Komisyonu olarak engelli vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Buna komisyonum adına söz veriyorum." dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası