Ege Postası
Geri

'İzmir Türkiye’ye örnek olacak'

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci, Konak’ta bulunan Kadın ve Demokrasi Derneği yöneticileri ile buluştu, (KADEM) Dernek Başkanı Gamze Kızılırmak’tan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Zeybekci, “Kadınlara yönelik yapılan çalışmaların arkasındayız ve destekçisiyiz. Nihat beyin kadına yönelik istihdam projeleriyle İzmir Türkiye’ye örnek olacak” diye konuştu.
'İzmir Türkiye’ye örnek olacak'
Haberler / Yerel Politika
13 Mart 2019 Çarşamba 12:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eşi Nihat Zeybekci’nin turizme çok önem verdiğine değinen Ayşen Zeybekci, “Çeşme ve Alaçatı’yı kaybetme riski ile karşı karşıyayız. O bölge sağlık kongre kültür turizmi açısından canlandırılacak. Ve turistler geldiği zaman tüm İzmir’i gezecek. Ve bu sayede İzmir’in ekonomisi canlanacak” dedi.

Dünyanın İzmir’e dönüp dönüp bakacağı projeler hazırlandığını söyleyen Zeybekci, “Nihat beyin projeleriyle sosyal hizmetler anlamında belediyenin eli çok güçlü olacak. Evde bakım hizmeti hemen hızlı bir şekilde devreye girecek. İzmir’in tüm ilçe ve köylerini kapsayacak şekilde sağlık açısından tüm vatandaşlarımızın sorunları giderilecek’’ dedi.

Karabağlar ilçesinde yaptığı ev ziyaretleri ile vatandaşları tek tek dinleyen Ayşen Zeybekci, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sosyal platform projesinin uygulamaya geçirileceğini tüm sorunların ve taleplerin bu platformda değerlendirilmesinin planlandığını belirterek sözlerine şöyle devam etti:
“Dünyanın 50 yıl önce çözdüğü şeyleri biz bugün İzmir’de hala yaşıyoruz. Bu durum bizi şaşırttı. İzmir’de engelli vatandaşlar evinde oturmaya mahkum kalmamalı. Yaşlı ve hasta ziyaretlerine her zaman öncelik verdik.”

Zeybekci, 84 yaşındaki KOAH hastası Hasan Yapıcı’nın evine konuk oldu. Eşi Nihat Zeybekci’nin önemli yaşlı ve hasta vatandaşlara yönelik projeleri konusunda bilgi veren Ayşen Zeybekci, belediyenin hizmetinden faydalanmayan vatandaşların her zaman öncelikli olduğunu ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası