Ege Postası
Geri

'Konaklama' tartışmasına Hamza Dağ da dahil oldu! CHP’li yöneticilerin virüs gibi çoğalan yalanları...

İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü ile CHP'li yöneticiler arasında süren konaklama krizine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da dahil oldu. Sosyal medyadan açıklama yapan Dağ," Her gün CHP’li yöneticilerin virüs gibi çoğalan yalanlarını düzeltmek de Koronavirüs ile mücadelenin bir boyutu halini aldı. En azından bir süre bu yalanlarınıza ve çarpıtmalarınıza ara verin" dedi.
'Konaklama' tartışmasına Hamza Dağ da dahil oldu! CHP’li yöneticilerin virüs gibi çoğalan yalanları...
Haberler / Yerel Politika
4 Nisan 2020 Cumartesi 11:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin daha iyi koşullarda dinlenmeleri için Balçova'da yurt kiralayıp Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde görevli sağlık çalışanlarına tahsis etmesine yönelik Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü yazılı açıklama yaparak "Hiçbir kurumdan böyle bir talebimiz olmadı" ifadeleriyle Büyükşehir'in tahsisini geri çevirmişti.

Ardından İzmir Büyükeşhir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Sağlık çalışanlarımızdan talepler geliyor. Bu konuda beklentileri var. Talebimize karşı tavırları çok üzücü. Bu nasıl bir kibirdir anlamış değilim" açıklamasında bulunmuş, CHP'li vekiller Mahir Polat ile Murat Bakan da, DEÜ Rektörlüğü'nün hastanede çalışan personellere gönderdiği iddia edilen SMS mesaj ile konaklama talebinin fazla olması sebebiyle, her doktoru kabul edemediklerini içeren mesajı paylaşmıştı.

DAĞ: CHP'Lİ YÖNETCİLERİN VİRÜS GİBİ ÇOĞALAN YALANLARI

Tüm bu gelişmelerden sonra sessizliğini koruyan AK Parti cephesinden ilk tepki Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan geldi.

Dağ, konuya ilişkin rektörlüğün kamuoyu açıklamasını paylaşarak, "Her gün CHP’li yöneticilerin virüs gibi çoğalan yalanlarını düzeltmek de Koronavirüs ile mücadelenin bir boyutu halini aldı. En azından bir süre bu yalanlarınıza ve çarpıtmalarınıza ara verin" dedi.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası