Ege Postası
Geri

'Menemenspor'un altına dinamit yerleştirdiler'

TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor'a karşı açılan kongre iptal davaları Menemen 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülürken, açılan dava sonucunda 2018 ve 2019 yıllarında yapılan olağanüstü genel kurulun iptaline karar verildi. Menemenspor Onursal Başkanı Tahir Şahin, mahkeme kararı sonrasında açıklamalarda bulundu. Şahin, "Sporun içine siyaset kattılar ve Menemenspor'un altına dinamit yerleştirdiler" dedi.
'Menemenspor'un altına dinamit yerleştirdiler'
Haberler / Spor
22 Ekim 2020 Perşembe 16:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menemen Belediyespor Kulübü Derneği'nin, 18 Aralık 2018 ve 25 Mayıs 2019 tarihli olağanüstü genel kurullarının usül ve yasaya aykırı toplanması, oylamanın usulsüz yapılması ve alınan kararların yasaya ve dernek tüzüğüne aykırı olması gerekçeleri ile başkan adayı Fikret Uzun tarafından dava açılmıştı. Menemen 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen dava karara bağlandı. Alınan kararın sonucunda 2018 ve 2019 yıllarında yapılan olağanüstü genel kurulun iptaline karar verildi.

"Menemenspor'un altına dinamit yerleştirdiler"

Menemenspor Onursal Başkanı Tahir Şahin, mahkeme kararı sonrasında açıklamalarda bulundu. Şahin, "Sporun içine siyaset kattılar ve Menemenspor'un altına dinamit yerleştirdiler" dedi.

Çıkan karardan dolayı üzgün olduğunu ifade eden Şahin, "İstinat mahkemesinin temyiz yolu açıktır. İstinat Mahkemesi'nden de aynı karar gelirse Menemenspor'a yazık olur. Menemenspor bugünlere kolay gelmedi. Tarihinde ilk defa 1. Lig'e çıkan bu takıma çok yazık ediyorlar. Sporun içine siyaset kattılar ve durum buralara kadar geldi. Biz Menemen'i ve İzmir'i temsil eden bu kulübü daha iyi yerlere getirmek için mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz" şeklinde konuştu. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası