Ege Postası
Geri

Rahvan atlar 15 Temmuz şehitleri için koştu

Ödemiş Belediyesi’nin katkılarıyla, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anısına düzenlenen rahvan at yarışları Günlüce Mahallesindeki yarış alanında yapıldı. Yarışlarda 20 kentten 110 at yarıştı.
Rahvan atlar 15 Temmuz şehitleri için koştu
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Mart 2017 Pazar 15:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ödemiş Belediyesi ve Efeler Rahvan At Yetiştiricileri Derneği işbirliği ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına düzenlenen yarışlar 26 Mart Pazar günü yapıldı. Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, meclis üyeleri ve çok sayıda yarışseverin katıldığı yarışlar coşkulu bir şekilde geçti.

Çanakkale Şehitleri haftasında organize edilen ve bu yıl 5. düzenlenen yarışlarda konuşma yapan  Belediye Başkanı Mahmut Badem; “Ata sporumuzu ileriye taşımak ve her türlü donanıma sahip yarış alanının yapılması konusunda sizlere söz vermiştik. Bir yıldır Tarım Bakanlığı’ndan yerin tahsisi için uğraştık. Tesisimizin yapımı için bütün projeleri hazır. Önümüzdeki yıldan itibaren yarışlarımızı burada düzenleyebileceğiz. Ata sporumuzu en iyi şekilde tanıtmak ve bütün Türkiye’den katılım sağlanması için bir tesis yapacağız. Bu tesisin yapımı için kredi talebimize mecliste red veren üyelerimiz oldu. AK Parti ve MHP grubu meclis üyelerimize tekrar teşekkür ederim.Belki bu tesis Türkiye’nin en önemli yarışlarının yapıldığı bir tesis olacak. Motodrag yarışları için istasyonun altında bulunan 1100 metre alanda pist yapacağız.  Şehrin merkezinde bulunan stadyumu Günlüce yapılan bu tesislerin kenarına taşıyacağız. Stadyumun duvarlarını yıkarak, vatandaşlarımıza yeşil alan olarak hizmetine sunacağız. Tüm spor dallarında Ödemiş’in öne çıkmasını istiyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Çanakkale Şehitlerimiz ve 15 Temmuz demokrasi şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi bir kez daha minnetle anıyoruz ” dedi.

Efeler Rahvan At Yetiştiricileri Derneği Başkanı Ramazan Katırcıoğlu, 3 Eylül etkinliklerinde federasyon yarışlarının Ödemiş’te yapılacağı ifade ederek,  Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’e tesislerin kazandırılmasından dolayı kupa verdi. Baş, Baş Altı, Büyük Orta, Küçük Orta, Dörtlü Tay, Üçlü Tay olmak üzere altı kategoride yapılan yarışlar gün boyu devam etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası