Ege Postası
Geri

16 yaşında silahla market soydu!

İzmir’in Bornova ilçesinde, 16 yaşındaki genç, tabanca ile girdiği markette kasiyeri tehdit ederek yaklaşık 3 bin TL para alarak kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine şüpheli, kısa sürede suç aleti silah ve para ile yakalandı.
16 yaşında silahla market soydu!
Haberler / 3. Sayfa
15 Mart 2020 Pazar 10:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Yeşilova Mahallesi 4032 sokak üzerinde bulunan bir marketler zincirinde meydana geldi. İddiaya göre, markete müşteri gibi gelen G.K., bir süre rafları inceledikten sonra yanında getirdiği tabancayı çıkartarak kasiyere doğrulttu. Kasadaki paraları isteyen G.K., yaklaşık 3 bin TL parayı aldıktan sonra hızla olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis, G.K.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında, şüpheli G.K. suç aleti tabanca ve para ile kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan G.K., Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (DHA)

İzmir'de 5 ayrı araçtan akü çalan kişi tutuklandı

Öte yandan İzmir'in Menemen ilçesinde farklı zamanlarda 5 farklı araçtan akü çaldığı ileri sürülen zanlı tutuklandı. 

Menemen'in farklı mahallelerindeki araçlardan akü çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen İlçe Asayiş Büro ekipleri çalışma başlattı.

Çalışma kapsamında MOBESE ve çevre güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, O.Y. (27) adlı kişinin otomobillerden çaldığı aküleri düşük fiyata sattığını belirledi. 

Polisin takibe alarak yakaladığı O.Y, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. (AA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası