Ege Postası
Geri

AK Gençler münazara turnuvasında tartışıyor

AK Parti İzmir Gençlik Kolları'nın hazırladığı münazara turnuvası "Fikirler Yarışıyor, Gençler Tartışıyor" sloganıyla başladı. Kasım ayı boyunca sürecek turnuvanın açılışını İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'nın katılımı ve jüri üyeleriyle gerçekleştirildi.
AK Gençler münazara turnuvasında tartışıyor
Haberler / Yerel Politika
7 Kasım 2019 Perşembe 11:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kültür, sanat ve spor etkinlikleriyle İzmir'de faaliyetlerini sürdüren AK Gençlik, bu haftasonu da münazara programında biraraya geldi. Karşıyaka ve Balçova Gençlik teşkilatının karşılaştığı münazara programında sosyal güvenlik, toplumsal dayanışma ve toplum refah kapsamında "emeklilik yaşı" gündeme alındı. Daha önce de "internet yayınlarının RTÜK tarafından denetlenmesini" tartışan AK Gençlik İzmir, gençlerin fikirlerini dile getirerek, fikirlerini sağlıklı bir ortamda tartışabilmelerinin önemine değindi.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ise karşılaşma için şunları söyledi:

“Fikirler Yarışıyor, Gençler Tartışıyor” sloganıyla gençlerimizin düzenlendiği münazara programını çok kıymetli buluyorum.

Yarışma, fikirleri toplum önünde savunabilmeyi ve bir konuyu enine boyuna araştırma becerisini kazandırdığı için her iki tarafta kazandı. Emeği geçen tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz. Gençler geleceğimizin gür sesi. Fikir ve düşünceleri bizler için çok önemli. Düşüncelerini her ortamda dile getirebilmelerini diliyorum”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası