Ege Postası
Geri

AK Parti Bayraklı muhtarlarla buluştu

AK Parti Bayraklı Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın organize ettiği toplantıda, Bayraklılı muhtarlarla bir araya gelinerek muhtarların sorunları dinlendi.
AK Parti Bayraklı muhtarlarla buluştu
Haberler / Yerel Politika
23 Ocak 2017 Pazartesi 11:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Toplantıya katılan AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, muhtarlara AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ nın büyük önem verdiğine dikkat çekerek, “Muhtarlar bizim rehberimiz. Muhtarlar vatandaşın 24 saat içinde  ve sorunları çok iyi biliyorlar. Bu tip toplantıları daha sık yaparak, muhtarlarımızın sorunları dinleyerek halkın gündemini daha iyi tespit edeceğiz” dedi.
 
Bayraklı ilçesinin 23 mahalle muhtarını katıldığı toplantıya AK Parti Bayraklı Yürütme Kurulu Üyeleri ve Bayraklı AK Parti Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, “Amacımız bir, aynı geminin yolcularıyız neticede… Hepimiz Bayraklılıyız ve burası için çok çalışmalıyız” diye konuştu.


 
Mahallelerdeki genel sorunların ele alındığı toplantıda muhtarlara tek tek söz verilirken karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Özellikle alt yapı sorunundan yakınan muhtarlar, bu sorunlara çözüm bulunulması için gerekli çalışmaların yapılması konusunda talepte bulundu.

Özgür Hizal, “Genel itibariyle sorunlar dinlediğimiz ve bizlerinde yaptığı araştırmalara göre aynı… Özellikle Kentsel Dönüşüm problemi, sağlıksız bir kent yapısının olmasından kaynaklı elektrik alt yapısındaki sorunlar, ısınma alt yapısından kaynaklı doğalgaz ile ilgili problemler, trafik ve hava kirliliği başta olmak üzere bu gibi pek çok sorunlar… Özellikle bu sorunlar tüm mahallelerde görülürken bir diğer sorunda muhtarlarımızın bize ilettikleri konu özlük hakları… Muhtarlar demokrasinin en önemli temel taşlarındandır. Sizler bizler için çok değerlisiniz. Vatandaş ve devlet arasındaki ilişkiyi sağlayan en önemli birimler muhtarlarımızdır. Hükümet muhtarlarımızla ilgili sizlerin de bildiği üzere pek çok çalışma yapmış ve yapmaya da devam etmektedir. Bizler bu konuda gerekli tüm çalışmaları sağlıyor ve en iyisi olması için elimizden gelen her şeyi yönetimimizle birlikte yapıyoruz” dedi.
Hızal, sözlerine şöyle devam etti:

“İlçemizin en iyi yerlere gelmesi gerekiyor. Şuan ne yazık ki ciddi anlamda altyapı eksiklikleri var. Nüfus yoğunluğu bakımından İzmir’de önde gelen ilçelerden biri olan Bayraklı’nın genç nüfus oranı fazlayken ne yazık ki eğitimli olan oranımızda istediğimiz noktada değiliz. Tüm bunlara baktığımızda işin temelinde aslında sağlıklı bir kent yapısının oluşturulması geliyor. Tabi ki bizlerde sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve sayın Başbakan Binali Yıldırım’ın temsilcileri olarak gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Bugün burada sizlerle bir araya gelerek istişarelerde bulunduk ve bu toplantılarımızı daha sık yapmayı planlıyoruz. Merkezi hükumetin yanı sıra yerel yönetimlerinde gerekli destekleri sağlamaları gerekiyor. Bilindiği üzere Bayraklımıza Türkiye’nin en büyük sağlık yatırımlarından biri olan şehir hastanesi yapılıyor. Bayraklı kent merkezi olma yolunda hızla ilerleme kaydediyor. Sizlerin destekleriyle birlikte tabi ki daha da önemli ilerlemeler kaydedeceğiz. Sonuç olarak amacımız bir, aynı geminin yolcularıyız.Hepimiz Bayraklılıyız ve burası için çok çalışmalıyız.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası