Ege Postası
Geri

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yılmaz milletvekili olmak için harekete geçti

AK Parti Çiğli İlçe eski Başkanı ve mevcut AK Parti İzmir Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz, 24 Haziran seçimlerinde İzmir’den milletvekili adayı olmak için harekete geçti. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’den müsaade isteyerek, yönetimde yer almak istemediğini belirten Yılmaz’ın yarın milletvekili adayı olmak için başvurması bekleniyor. AK Partili o başkan yardımcısı milletvekili adayı olacak
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yılmaz milletvekili olmak için harekete geçti
Haberler / Yerel Politika
25 Nisan 2018 Çarşamba 11:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Adnan Yılmaz partisinden İzmir Milletvekili adayı olmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Milletvekili adayı olmak için kolları sıvayan Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ile görüşerek, Şengül’ün 28 Nisan’da gerçekleşecek olan İzmir İl Kongresi öncesi hazırladığı ve açıklaması beklenen il yönetim kurulu üye listesinde yer almak istemediğini belirtti ve müsaade istediği öğrenildi.

ADNAN YILMAZ, İL BAŞKANINDAN MÜSAADE İSTEDİ

Başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan Adnan Yılmaz, İl Başkanı Aydın Şengül’den aldığı müsaadenin ardından vekillik için son hazırlıklarını tamamlamasının ardından yarın Milletvekilliği için başvuruda bulunması bekleniyor.

YILMAZ, İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI İÇİN ŞANSINI DENEYECEK

Partisinin her kademesinde görev almaya hazır olduğunu belirten AK Parti Çiğli İlçe eski Başkanı da olan  Adnan Yılmaz, “Biz AK Partiliyiz. Biz de görev istenmez, görev verilir. İl yönetiminde olsak da olmasak da partimiz için çalışmaya hazırız. Hazırlıklarımı yapıyorum. Yarın il başkanlığına başvuruda bulunmayı planlıyorum” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası