Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'de Yıldırım mesai!

AK Parti İzmir'de Kiraz, Güzelbahçe, Buca ve Dikili'de yeni başkan arayışları hız kazandı. Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım hafta sonu İzmir'e geldi. Yenileri ziyaret etti, dört ilçe için görüşme gerçekleştirdi
AK Parti İzmir'de Yıldırım mesai!
Haberler / Yerel Politika
5 Aralık 2016 Pazartesi 11:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - AK Parti İzmir'de geçtiğimiz günlerde başkan ve yönetimin görevden alındığı Kiraz, Güzelbahçe, Buca ve Dikili'ye yönelik çalışmalar sürüyor.
İzmir Koordinatörü Antalya Milletvekili Mustafa Köse'nin İzmir'e gelerek dört ilçeye yönelik yaptığı  çalışmaların ardından, Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım da hafta sonunu İzmir'de geçirdi.

HEM TANIŞTI HEM GÖRÜŞTÜ
Yıldırım, hem dört ilçeye yönelik bir dizi görüşme gerçekleştirdi hem de daha önce başkan ve yönetimi atanan ilçelere(Bayraklı-Karabağlar-Urla) giderek yeni yönetimlerle tanıştı. Yıldırım'a AK Parti İl Başkanı Bülent Delican da eşlik etti. Bu ilçelerdeki toplantılara çevre ilçe başkanları da katıldı.

Teşkilat Başkan Yardımcısı'nın hazırlayacağı rapor doğrultusunda dört ilçeye en kısa zamanda yeni başkan atanması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası