Ege Postası
Geri

AK Parti Nazilli'de zorunlu istifa

AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar ile birlikte 9 kişilik yönetim kurulu, genel merkezin isteği üzerine partilerindeki görevlerinden istifa etti.
AK Parti Nazilli'de zorunlu istifa
Haberler / Politika
30 Eylül 2016 Cuma 16:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Elazığ Milletvekili Aydın İl Koordinatörü Metin Bulut, AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı'nda İmran Acar başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerinin istifalarını kabul etti. Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, "AK Parti İlçe Teşkilatımızın genel merkezden gelen taleple, istifaları istendi. Nazilli'de yönetimde bir revize yapılabilmesi için 9 kişinin istifaları istendi, yönetim kurulumuz da istifalarını verdi. İnşallah önümüzdeki günlerde Nazilli'de yeni bir yapı oluşturulacak. Bugüne kadar gösterdikleri çalışmalardan ötürü eski yönetim kurulumuza teşekkür ederiz. Yeni oluşacak yönetime de şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası