Ege Postası
Geri

AK Parti Seferihisar İlçe Danışma Kurulu gerçekleşti

Seferhisar'da AK Parti İlçe Danışma Kurulu gerçekleşti.
AK Parti Seferihisar İlçe Danışma Kurulu gerçekleşti
Haberler / Yerel Politika
5 Ekim 2019 Cumartesi 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Seferihisar Belediyesi Kültür Salonu'nda düzenlenen etkinlikte konuşan AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, katılımcılara teşekkür etti. 

AK Parti'de küsme ve gönül koyma mefhumlarının olmaması gerektiğini kaydeden Aydın, "Gelecek yerel seçimlere bugünden hazırlanarak ilçe halkımızın hizmet beklentilerini karşılama mecburiyetimiz ve görevimiz var." dedi. 

İlçe yönetimi olarak vatandaşla diyaloğu en üstü noktaya taşımak için çalıştıklarını belirten Aydın, vatandaşın taleplerini dinlemeye devam edeceklerini dile getirdi. 

Seferihisar Belediyesinin ekonomik durumu hakkında da değerlendirmelerde bulunan Aydın, "Her ay İzmir Büyükşehir Belediyesinden ekonomik yardım talep ederek ya da sahip olduğu mülkleri büyükşehire satarak belediye ekonomisini ayakta tutmaya çalışmak takdir edersiniz ki sürdürülebilir ve uzun vadeli çözüm olarak sunulamaz. Günü kurtarmaya yönelik girişimler yerine uzun vadeli planlamalar ve tedbirler ilçemiz adına daha doğru yaklaşımlar olacaktır." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası