Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir bayramlaştı

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın düzenlediği ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da yer aldığı bayramlaşma programında katılım şoku yaşandı. Basına açık olduğu duyurulan program basına kapatıldı, sadece Anadolu Ajansı alındı. Yıldırım'ın konuşmasında "Göztepe Süper Lig’e çıktı. Şimdi sıra İzmir'de" dedi. Katılım şoku! Basına kapatıldı...
AK Parti İzmir bayramlaştı
Haberler / Yerel Politika
24 Haziran 2017 Cumartesi 11:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - 2 günlük program kapsamında cuma günü İzmir'e gelen Başbakan Binali Yıldırım, şehit aileleri ve yakınlarının yer aldığı iftar organizasyonuna katılmıştı. 

Başbakan kentteki ikinci gününde parti teşkilatının bayramlaşmasına katıldı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın Kaya Termal Otel'de düzenlediği bayramlaşma programında katılım şoku yaşandı. 

Bayramlaşma için ayrılan büyük salon programın duyurulduğu saatte dolmayınca salonun yarısı panoyla ayrıldı. Geriye kalan kısımda yine boşluklar kalınca bazı sandalyelerde dışarı çıkarıldı. 

Öte yandan daha önce basına açık gerçekleşeceği duyurulan bayramlaşma programı basına kapatıldı. Basın mensupları dışarı çıkartıldı.Programa bir tek Anadolu Ajansı'nın alındığı ifade edildi. 

Başbakan Binali Yıldırım, Balçova Kaya Termal Otel’de AK Parti İl Teşkilatı ile bayramlaştı. Bayramlaşma programına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ ve Öznur Çalık, milletvekilleri ile partililer katılırken, partililere hediye paketleri ile kahve dağıtıldı. 

SÜPER LİG'E ÇIKMA ZAMANI İZMİR'DE

Yıldırım'ın konuşmasında, “İzmir’in bir takımı olan Göztepe Süper Lig’e çıktı. Şimdi Süper Lig’e çıkma zamanı İzmir’dedir. 2019 yılında İzmir hak ettiği yere gelecek ve bu işi başaracak. Bizde yarım iş olmaz" dedi.

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

İzmir'de bulunan Başbakan Binali Yıldırım, Balçova'daki Kaya Termal Otel'de AK Parti İzmir İl  Teşkilatı'yla basına kapalı bayramlaşmasının ardından, 8 Şubat'ta DEAŞ terör örgütünün Suriye'nin El Bab bölgesinde, Türk askerlerine yönelik saldırısında şehit düşen Astsubay Kıdemli Başçavuş Yahya Efiloğlu'nun Karabağlar ilçesi Limontepe Mahallesi'ndeki evinde ailesini ziyaret etti. Yıldırım, şehidin babası Abdullah Efiloğlu, annesi Mukaddes Efiloğlu ve kardeşlerine başsağlığı diledi. Yıldırım, basına kapalı ziyeretin ardından çıkışta Limontepe sakinleriyle de aracına binmeden önce kısa bir süre konuşup, bayramlaştı. Başbakan'la el sıkışan ve bayramını kutlayan mahalle sakinleri, elektrik ve su aboneliyle ilgili sıkınıtlar ve faturaların yüksekliğinden şikayet etti.

Başbakan Yıldırım daha sonra Erzincan'a gitmek üzere İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan uçakla ayrıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası