Ege Postası
Geri

AK Parti'den mola, MHP tam gaz

Cumhur İttifakı’nın ortakları AK Parti İzmir İl Teşkilatı ve MHP İzmir İl Teşkilatı İstanbul çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti İzmir Teşkilatı, bugün İzmir’e gelerek bir günlük mola verdi ancak yarın tekrar İstanbul’un yolunu tutacak. İttifakın diğer ortağı MHP İzmir İl Teşkilatı ise İstanbul Maltepe’de seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Cumhur İttifakı'nın İstanbul mesaisi
AK Parti'den mola, MHP tam gaz
Haberler / Yerel Politika
16 Haziran 2019 Pazar 14:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek için İstanbul’a giden AK Parti İzmir İl Teşkilatı, bir günlüğüne İzmir’e döndü. AK Parti İzmir bir günlük aranın ardından yarın tekrar İstanbul’a gidecek. MHP İzmir İl Teşkilatı ise Maltepe’de çalışmalarını sürdüyor.

AK PARTİ’DE 1 GÜNLÜK MOLA

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yarın tekrar İstanbul’a gideceğini ve seçim günü 23 Haziran’a kadar İstanbul çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti. Başkan Sürekli, “İstanbul’da arkadaşlarımız halen çalışmalarını sürdüyor. İzmir’den de desteğimiz devam ediyor. Belediye başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları da haftaiçi programları dahilinde İstanbul’a gidecek. Çalışmalarımızı seçim gününe kadar sürdüreceğiz” diye konuştu.

MHP TAM GAZ

Cumhur İttifakı’nın diğer ortağı MHP İzmir ekibi de İstanbul’da çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Maltepe’de Bayburtlular Derneği’nde vatandaşlarla bir araya gelen MHP İzmir İl Yönetimi, yarın da İstanbul çalışmalarını sürderecek ve Yıldırım için oy isteyecek. MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, yoğun bir program olduğunu dile getirirken, “Hemşehri dernekleriyle ve sokakta vatandaşlarla bir araya geliyoruz. Programlarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Yarın da İstanbul çalışmalarımız sürdüreceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası