Ege Postası
Geri

AK Partili Baran'dan Karşıyaka Belediyespor eleştirisi!

Karşıyaka Belediye Meclisi ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi AK Partili Ahmet Uğur Baran, Karşıyaka Belediyespor'un Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde yer alan takımına ilişkin kapatma kararı alınmasını eleştirdi.
AK Partili Baran'dan Karşıyaka Belediyespor eleştirisi!
Haberler / Yerel Politika
3 Ağustos 2020 Pazartesi 13:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karşıyaka Belediyesi'nin, Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden basketbol takımını kapatma kararı alması, siyasi kulisleri de hareketlendirdi. AK Partili İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran, bir yıllık sürecin iyi yönetilemediğini ve bu sürecin bilançosunun halka açıklanması gerektiğini söyledi.

Takımın geçen sene kurulup bu yıl kapatılmasını eleştiren Baran, "Bir sene önce profesyonel ligde mücadele edecek takım kurup, ertesi sene kapatmak; Karşıyaka'nın bir vizyonla, bir programla değil, deneme yanılma yöntemiyle yönetildiğini gösteriyor. Halk arasında 'körleme' olarak da tabir edilen bu yöntemin kaybedeniyse Karşıyakalılardır. Geçmişte bu takım kurulurken, Karşıyaka Spor Kulübü'nün olduğu yerde böyle bir takımın gerekli olmadığını söylemiştik. Haklı olduğumuz ortaya çıktı. Karşıyaka spor camiası kimsenin şahsi hesaplaşma yeri değildir. Bu nedenle bu sahayı kendilerine siyasi arena gibi görenlerin artık buna bir son vermesi gerekir." dedi.

Baran, "Altyapısı hazırlanmamış, ham fikirlerle yapılan işlerin mutlaka hesabı şeffaf şekilde açıklanmalıdır. 1 yıllık profesyonel lig macerasının Karşıyaka'ya maliyeti kaç para olmuştu? Karşıyaka Belediyesi ve doğal olarak Karşıyaka halkı bu maceradan günün sonunda maddi olarak nasıl bir bilançoyla çıkmıştı? Ortada bir zarar varsa, bu zararın sorumlusu kim ya da kimlerdir'" diye sordu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası