Ege Postası
Geri

AK Partili Başdaş'tan sel tepkisi: Kalıcı çözümler üretemediler

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Konak'ta her yağmur sonrası su baskınlarının yaşandığını, Belediye Başkanı Abdül Batur'un kalıcı çözümler üretemediğini savundu.
AK Partili Başdaş'tan sel tepkisi: Kalıcı çözümler üretemediler
Haberler / Yerel Politika
13 Ocak 2021 Çarşamba 11:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başdaş, yaptığı yazılı açıklamada yağmur nedeniyle Konak'ta alt geçitlerin suyla dolduğunu, bir çok yolun trafiğe kapandığını, Kemeraltı Çarşısı ve İkiçeşmelik Caddesinde bir çok işyerini su bastığını ifade etti.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'u eleştiren Başdaş, şöyle devam etti:

"Sayın Batur'un Konak'a kalıcı çözümler üretmek gibi bir derdi yok. Yıllardır buraya 1-2 damla yağmur yağdığında manzara hep aynı. İzmir'in sel suları ulusal basına konu olup tüm Türkiye'de konuşuluyor ama belediye başkanımız ve ekibi tarafından hiç konuşulmuyor. Sayın başkan ve ekibi buranın alt yapı sorunlarını konuşmayınca sorunların yok olacağını mı düşünüyorlar merak ediyorum. Yaklaşık 2 yıldır kendinizi kapattığınız makamınızdan çıkıp lütfen halkın gerçek alt yapı sorunlarıyla ilgilenin ya da yapamıyorum deyip görevinizi bırakın."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası