Ege Postası
Geri

AK Partili Dağ CHP'ye HDP üzerinden yüklendi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ:  "İzmir Marşı'nı söylerken 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa' diyen CHP'li yöneticiler açıkçası diğer yandan da 'YPG-PKK bizim arka bahçemizdir sırtımızı onlara dayadık. İktidar olduğumuzda ya da mecliste olduğumuzda ilk yapmak istediğimiz iş Apo'ya özgürlük' diyen Selahattin Demirtaş ile beraber yol yürüyorlar ve onlara oy ister durumdalar"dedi AK Partili Dağ CHP'ye HDP üzerinden yüklendi
AK Partili Dağ CHP'ye HDP üzerinden yüklendi
Haberler / Yerel Politika
18 Haziran 2018 Pazartesi 01:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "İzmir Marşı'nı söylerken 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa' diyen CHP'li yöneticiler açıkçası diğer yandan da 'YPG-PKK bizim arka bahçemizdir sırtımızı onlara dayadık. İktidar olduğumuzda ya da mecliste olduğumuzda ilk yapmak istediğimiz iş Apo'ya özgürlük' diyen Selahattin Demirtaş ile beraber yol yürüyorlar ve onlara oy ister durumdalar." dedi.

AK Parti Foça İlçe Başkanlığına bayram ziyaretinde bulunan Dağ, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Her gün bir ilçede vatandaşlarla buluşmaya devam ettiklerini belirten Dağ, 24 Haziran'daki seçimlerde AK Parti'nin tekrar iktidar olacağını ifade etti.

CHP'nin, HDP'nin seçim barajını geçmesi için elinden geleni yaptığını vurgulayan Dağ, şunları söyledi:

"Her evden bir kişi HDP'ye oy versin barajı geçsin noktasındaki hareketleri ortak bir takım söylemler, Diyarbakır'daki ortak miting, Hakkari'de yapılan bayraksız mitingler, bize güzel İzmir'deki hemşehrilerimize daha çok anlatmaya gerekli kılıyor. İzmir Marşı'nı söylerken yaşa Mustafa Kemal Paşa diyen CHP'li yöneticiler açıkçası  diğer yandan da 'YPG-PKK bizim arka bahçemizdir sırtımızı onlara dayadık. İktidar olduğumuzda ya da mecliste olduğumuzda ilk yapmak istediğimiz iş Apo'ya özgürlük' diyen Selahattin Demirtaş ile beraber yol yürüyorlar ve onlara oy ister durumdalar."

Dağ, CHP'nin seçmeni kandırdığını ifade ederek, "Baraj konusunda HDP'nin baraj sorunu yaşamasını istemiyorlarsa HDP'yi ittifak içine alabilirlerdi. Ama ne yazık ki ittifak içine almayıp görünürde insanlara biz ittifakta degiliz deyip, arkadan onlar için oy toplamaya çalışmaları da ne kadar bir ikiyüzlülük içinde olduklarının en net göstergesi." diye konuştu.

İMAR BARIŞINI ANLATTI

Foça'nın kentsel sorunlarını bildiklerini sağlık, turizm, balıkçılık konularında projeler gerçekleştirdiklerini belirten Dağ, gündemdeki İmar Barışı'nı anlattı. Parti binasından sonra 2005 yılından beri kapalı ve atıl durumda olan eski Fransız (Foça) Tatil Köyü'ne gelerek incelemelerde bulunan Hamza Dağ, ilçe turizm müdürü ve diğer yetkililerden bilgi aldıktan sonra açıklamalarda bulundu. Tatil köyünün kapandığından beri yılan hikayesini andıran süreçler yaşadığını hatırlatan Dağ, "Özelleştirme İdaresi Başkanlığımız ihale sürecini başlattı. Resmi Gazete'nin 26 Mayıs tarihli sayısında yayımlanan ilana göre, 2 milyon lira geçici teminat bedelli işletmenin ihalesine 20 Temmuz'a kadar teklif verilebilecek. İnşallah bu işi yapabilecek bir ekip, bu ihaleyi alır. Bu Foça'nın en önemli meselelerinden biri. Çözüldüğünde Foça'mızı hareketlendirecek, turizmi geliştirecek. Yabancı ve yerli turistlerimizin uğrak yeri olacak. Meselenin sıkı takipçisiydik. Birçok bürokratik sıkıntıyı aştık. Bu güzel hizmeti bölgemize, Foça'mıza sağlayacağız" dedi.

Ziyaretinin son bölümünde ilçeye bağlı Gerenköy Mahallesi'nde geçimini tarımla sağlayan vatandaşlarla buluşan Dağ, sulamada zaman zaman yaşanan sorunların aşılması için bölgeye yakın bir bölümünde Gediz Nehri üzerine baraj yapacaklarını, ilave olarak Yeni Bağarası bölgesindeki gölet benzeri bir göletle Gerenköy çiftçisinin kuraklıkta zor durumda kalmasını önleyeceklerini söyledi. Dağ, "Zoru başarma konusunda yeteneğimiz var. İmkansız biraz zaman alsa da hallederiz. Ama önce bu seçimlerde sonra yerel seçimlerde bulunduğumuz şehirde en iyi başarıyı kazanmak zorundayız" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın, İzmir programıyla ilgili bilgi veren Dağ, Yıldırım'ın kentin farklı noktalarında mitingler yapıp, esnaf ve şehrin kanaat  önderleriyle buluşacağını kaydetti.  Dağ, İzmir ve İzmirli için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Hamza Dağ, partisinin Foça ilçe başkanlığının ardından esnafı ziyaret etti. (AA-DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası