Ege Postası
Geri

AK Partili Hızal'dan Soyer'e çok sert yanıt: Boyunu aşan açıklamalar yapıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Koronavirüs'le mücadele sürerken, İzmir için acil karantina çağrısına “Onlar para derdinde, biz can derdindeyiz” açıklamalarına İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal'dan çok sert yanıt geldi.
AK Partili Hızal'dan Soyer'e çok sert yanıt: Boyunu aşan açıklamalar yapıyor!
Haberler / Yerel Politika
2 Nisan 2020 Perşembe 18:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal'dan Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in acil karantina çağrısına ve  iktidarı kastederek yaptığı “Onlar para derdinde, biz can derdindeyiz"  açıklamalarına çok sert yanıt geldi.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan AK Partili Hızal, "Üzerine vazife olmayan konularda sorumsuzca eleştiriler savuran Soyer, her fırsatta sosyal yaşamlarından örnekler toplamaya gittiği ülkelerin vatandaşlarını nasıl ölüme terk ettiğini de görmüyor mu'" dedi.

Hızal'ın açıklamaları şöyle;

"Tunç Soyer, elinde poşetle kapı kapı gezip fotoğraf çektireceğine “Belediye olarak vatandaşıma nasıl daha fazla destek olurum'” sorusunun yanıtını arasın. Belki bu ayrıştırıcı sözleri kullanıp insanları daha fazla kutuplaştırmaz!

Üzerine vazife olmayan konularda sorumsuzca eleştiriler savuran Soyer, her fırsatta sosyal yaşamlarından örnekler toplamaya gittiği ülkelerin vatandaşlarını nasıl ölüme terk ettiğini de görmüyor m? Buna karşılık bir kez olsun milli bir duruş göstermek bu kadar mı zor'

Tunç Soyer tüm uyarılarımıza rağmen boyunu aşan açıklamalar yapmaya devam ediyor. Milletimizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacı olduğu bu dönemde Soyer; ayrıştırmanın ve kutuplaştırmanın ne demek olduğunu bir kez daha gösterdi."

"BU ŞEKİLDE KONUŞACAK EN SON KİŞİ"

Hızal daha sonra Egepostası’na açıklamalarda bulunarak eleştirilerine şöyle davem etti;

“Onlar para derdinde biz can derdindeyiz” gibi ifadeler çok doğru ve kabul edilebilir ifadeler değil. Devletimiz tüm kurullarıyla sürecin en başından itibaren ne kadar ciddi bir çalışma sergilediğini bu konuda hiçbir şekilde taviz vermediğini  Avrupa’daki gelişmiş ülkelerdeki örnekleriyle kıyasladığınızda çok daha net bir şekilde görmemiz mümkün. Bu şekilde yapılan eleştiriler haksız bir eleştiri olduğunu, burada siyasetin artık siyaset diliyle konuşulmaması gerektiğini hele hele bu bir belediye başkanı ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ise bu şekilde en son konuşacak olan kişilerden biri... Artık kabul etsinler tüm kurumlarımızla bu illetten kurtulmak adına çok ciddi bir mücadele veriliyor. Dolayısıyla bu mücadeleye destek vermeleri gerekirken, böyle köstek olacak açıklamalar yapmaları hele hele Sayın Cumhurbaşkanımızın milli birlik ve beraberliğimizi, dayanışmayı en üst seviyeye çıkaracak olan bu kampanyayı baltalayacak ifadeler kullanmaları kabul edilebilir değil” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası