Ege Postası
Geri

AK Partili İnan'dan CHP'li Yücel'e yanıt ve yeni iddia!

Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi CHP'li Dila Koyurga'nın paylaşımlarının yankısı sürerken, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan yeni bir iddia ortaya attı. CHP'li Koyurga'nın paylaşımları üzerine açıklama yapan ve inceleme başlatıldığını duyuran CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'e yanıt veren AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İnan, CHP İl Başkan Yardımcısı Yasin Ergül'ün de hakaret içeren paylaşımları olduğunu ileri sürdü.
AK Partili İnan'dan CHP'li Yücel'e yanıt ve yeni iddia!
Haberler / Yerel Politika
26 Mayıs 2020 Salı 23:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi CHP'li Dila Koyurga'nın 7 yıl önce Gezi zamanında paylaştığı dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaretler içeren tweetlerinin ortaya çıkmasının yankıları sürerken, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan yeni bir iddia ortaya attı.

CHP'li Koyurga'nın paylaşımları üzerine açıklama yapan ve inceleme başlatıldığını duyuran CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'e yanıt veren AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İnan, CHP İl Başkan Yardımcısı Yasin Ergül'ün de hakaret içeren paylaşımları olduğunu ileri sürerek şu açıklamayı yaptı.

İnan, "Küfürü eden sizsiniz ama tepki koyanlar trol öyle m? Madem öyle Başkan Yardımcınız Yasin Ergül bu tweetleri attığında kaç yaşındayd? Yazıklar olsun. Hiçbir rezilliğinizin peşini bırakmayacağız!"

Belediye Meclis Üyenizden tutun belediye başkanınıza gençlik kollarınızdan anakademenize kadar her tarafınızdan küfür, hakaret, terbiyesizlik akıyor. Bu da Gaziemir Belediye Başkanı! Bunlar siyasetinizin özeti. Yazıklar olsun! @avdenizyucel" açıklamasında bulundu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası