Ege Postası
Geri

AK Partili Kaya'dan Başkan Selvitopu'na: Yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmadı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun İzmir Çevreyolu yanı başındaki 101 hektarlık alanla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hazırlayıp onayladığı son imar planlarında, “kentsel çalışma” ve “ticari” alanlara itiraz ettiklerini; İller Bankası tarafından yaptırılan Yenitepe Konutları’nı ise yargıya taşımadıklarını açıklaması sonrası; AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sosyal medyadan açıklama yaparak Selvitopu'na sert tepki gösterdi.
AK Partili Kaya'dan Başkan Selvitopu'na: Yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmadı
Haberler / Yerel Politika
7 Ağustos 2020 Cuma 12:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - AK Partili Kaya üç maddelik açıklamasında Başkan Selvitopu’nu yalancılıkla suçladı “CHP'li Selvitopu bugün de yalanlarına devam etmiş, 101 hektarlık alana dava açmadığını söylemiş. İşte, Karabağlar Belediyesi'nin resmi internet sitesindeki haberin linki. Hem de bir defa değil beş defa iptal ettirdiniz. Davalar açıp, EN-GEL-LE-Dİ-NİZ!” dedi.

AK Partili Kaya’nın sosyal medya açıklaması şöyle:

1) Dün, "kentsel dönüşüm süreçlerine yerel yönetimler alınmıyor" diyen CHP'li Karabağlar Bld. Bşk. Selvitopu'nun yalanını, Bakanımız, Bakan Yardımcımız ve bürokratlarla defalarca yaptığı görüşmeleri fotoğraflı belgeli ortaya koyarak açığa çıkarmıştık. Görmeyenler için, buyurun.

2) CHP'li Selvitopu bugün de yalanlarına devam etmiş, 101 hektarlık alana dava açmadığını söylemiş. İşte, Karabağlar Belediyesi'nin resmi internet sitesindeki haberin linki. Hem de bir defa değil beş defa iptal ettirdiniz. Davalar açıp, EN-GEL-LE-Dİ-NİZ!

http://karabaglar.bel.tr/haber/bakanlikca-yapilan-parselasyon-plani-ve-uygulama-imar-plani-mahkemece-iptal-edildi

3) Görüldüğü gibi, CHP'li Karabağlar Belediye Başkanı Sn. Selvitopu'nu CHP'li Karabağlar Belediyesi'nin resmi web sitesi yalanlıyor. Yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmadı. Bu vesileyle tekrar söylüyorum, kentsel dönüşüm üzerinde siyaset yapılacak bir malzeme değildir.



 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası