Ege Postası
Geri

AK Partili Kaya'dan CHP'li Yücel'e sert yanıt: Laf olsun torba dolsun

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in Menderes’e yapılacak çöp tesisine karşı çıkan AK Parti için söylediği ‘AKP hizmeti engelleme derdinde’ çıkışına yanıt verdi. AK Partili Kaya'dan CHP'li Yücel'e sert yanıt:
AK Partili Kaya'dan CHP'li Yücel'e sert yanıt: Laf olsun torba dolsun
Haberler / Yerel Politika
23 Ocak 2020 Perşembe 13:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - İzmir’de gündeme bomba gibi düşen Menderes’e yapılması planlanan katı atık entegre tesisi tartışmaları her geçen gün artıyor. Son olarak konu hakkında tartışmalara değinerek AK Parti’nin hizmeti engelleme niyetinde olduğunu ifade eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan yanıt geldi.

CHP’li Yücel’i ‘Laf olsun, torba dolsun’ misali konuştuğunu vurgulayan AK Partili Kaya sosyal medya hesabından şunları söyledi:

“CHP İzmir İl Başkanı, 'Laf olsun, torba dolsun' misali konuşmuş. Açıklamasını okuyunca, aklıma Mehmet Akif'in veciz bir sözü geldi. Aslını gizleyemez insan giydiği kaftanlarla. Bilmez ama kendini kandırır; söylediği yalanlarla...

İzmir'in giriş kapısını, tarımı, turizmi, tarihi ve doğasıyla öne çıkan güzel Menderes'i çöplük yapmak istiyorlar, bir de çıkıp bunu savunuyorlar. Hadi Menderes'e düşmanlığınızı anladık, peki bu pervasızlığınızı nereye koyacağız! Bu kadar aymazlık hiçbir yerde görülmemiştir.

İnsanlar doğup büyüdüğü, havasını soluduğu, tarım yaptığı, ailesi ve çocuklarıyla hayatını devam ettirdiği yerin ÇÖPLÜK olmasını is-te-mi-yor. Konu bu kadar basittir. Milletin haklı tepkisini görmezden gelme şımarıklığından vazgeçin. Bu basit söylemleri bırakın, işinize bakın.”

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası