Ege Postası
Geri

AK Partili Kaya sosyal medya akımıyla Başkan Soyer’i hedef aldı

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, son günlerde çok popüler olan “nasıl başladı/nasıl gidiyor” sosyal medya akımıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef aldı. Kaya, yerel seçilerin adaylık sürecinde HDP’nin Tunç Soyer’e verdiği destek haberinin görseli ile başkan olduktan sonra Tunç Soyer’in yaptığı atamanın fotoğrafını paylaştı.
AK Partili Kaya sosyal medya akımıyla Başkan Soyer’i hedef aldı
Haberler / Yerel Politika
22 Ekim 2020 Perşembe 16:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Son günlerin sosyal medyadaki en popüler akımlarından biri olan “nasıl başladı/nasıl gidiyor” akımına vatandaşlar, ünlüler ve belediyelerin ardından politikacılar da katıldı.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medya hesabından yağtığı “nasıl başladı/nasıl gidiyor” paylaşımı ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef aldı.

Nasıl başladığı başlığının altında 1 Şubat 2019 tarihinde HDP İzmir İl Eş Başkanı Kadir Baydur’un Tunç Soyer için söylediği "Bizim çizdiğimiz profile en uygun adayın Tunç Soyer olduğunu söyleyebiliriz rahatlıkla" sözlerinin haberini paylaşan Vekil Kaya, nasıl gidiyor başlığının altında ise 5 Haziran 2020 tarihinde yayımlanan ve Tunç Soyer’in HDP’den ihraç edilen üç ismi İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan Grand Plaza’nın yönetim kuruluna aldığı haberini paylaştı.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası