Ege Postası
Geri

AK Partili Kurtuluş'a 6 kurşun!

AK Parti İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Ahmet Kurtuluş evinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı. Kendisini polis olarak tanıtarak evine giren şahıs Kurtuluş’u ağır yaralayarak olay yerinden kaçtı. Kendisini Polis olarak tanıtarak gelen şahıs dehşet saçtı
AK Partili Kurtuluş'a 6 kurşun!
Haberler / 3. Sayfa
30 Mayıs 2019 Perşembe 21:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınıp tutuklanan Ak Parti İzmir İl eski Başkan Yardımcısı ve iş adamı Ahmet Kurtuluş, yaklaşık 6 ay cezaevinde hapis yattıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Kurtuluş, bugün akşam saatlerinde evinde silahlı saldırıya uğradı. Olay, bugün akşam saatlerinde İsmail Cem Caddesi üzerindeki, güvenlikli bir sitede oturan Kurtuluş'un evinde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Kurtuluş, evinde olduğu sırada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar, üzerinde polis yeleği bulunan bir kişinin evden çıktıktan sonra otomobille uzaklaştığını görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. 

Olay yerine gelen sağlık görevlileri Kurtuluş’a ilk müdahaleyi yaptı. Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırılan Kurtuluş'un durumunun kritik olduğu belirtildi. Saldırganın yakalanması için güvenlik güçlerinin çalışmaları sürüyor.

Öte yandan olay sırasında evde sadece Kurtuluş’un 5 yaşındaki oğlunun olduğu iddia edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası