Ege Postası
Geri

AK Partili Şengül'den çöp salvosu

Ak Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, İzmir’de çöp sorunun giderek büyüdüğünü özellikle yol ve refüj kenarlarının pislik içinde olduğuna dikkat çekerken, Aziz Kocaoğlu’nun Çöp İşleme tesislerini CHP’ni en yüksek oy aldığı Karşıyaka’da yapmasının özel bir anlamı olduğuna vurgu yaptı.
AK Partili Şengül'den çöp salvosu
Haberler / Yerel Politika
18 Eylül 2014 Perşembe 09:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şengül, Aziz Kocaoğlu’nun bu durumu görmemesi için kenti dolaşması gerektiğine işaret ederek, “Sayın Kocaoğlu’nun belediye sarayından çıkıp İzmir’i gezmesi dolaşması ve bu tür durumları görmesi gerekir. Sanırım tam olarak dolaşmıyor. Kendi miskinliğini kente yansıtıyor. Güzel İzmir’imiz bunları hak etmiyor” dedi.

Şengül şu açıklamalarda bulundu:
“İzmir’de  yol kenarları çöplük içinde. Doğru dürüst bir çevre düzenlemesi, temizlik yok. Aylar yıllar geçiyor; ama bu sorun aynı şekilde devam ediyor. Belediye’de sayısız eleman var, bütçe var. Bu elemanları ve bütçeyi nasıl kullanılıyo? Elemanlar akşama kadar yatıyor m? “


KARŞIYAKA KOKU İÇİNDE
Aziz Kocaoğlu’nun Çöp Arıtma Tesisleri’ni Karşıyaka Yamanlar Dağı eteklerine yapmasının oldukça anlamlı olduğuna İşaret eden Şengül, “Sayın Kocaoğlu, her zaman olduğu gibi yaptım olur mantığı ile hareket ediyor. Çöp Arıtma Tesisini Karşıyaka’ya da yapması oldukça anlamlı. CHP en yüksek oyu Karşıyaka’dan alıyor. Nasılsa fazla itiraz olmaz şeklinde hareket ediyor. Ayrıca Çiğli’de bulunan arıtma tesisleri yüzünden özellikle Pazar günleri başta Mavişehir, Atakent olmak üzere Karşıyaka’nın önemli bir kısmı koku içinde. Sayın Kocaoğlu en fazla oy aldığı Karşıyaka’yı güzel ödüllendiriyor” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası