Ege Postası
Geri

AK Partili Yıldırım'dan ev ziyaretinde bozkurt işareti

Başbakan Binali Yıldırım'ın çok konuşulan bozkurt işareti sonrası İzmir'de AK Parti'nin Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım'dan da bozkurt işareti geldi.  Başbakan Yıldırım'dan sonra
AK Partili Yıldırım'dan ev ziyaretinde bozkurt işareti
Haberler / Yerel Politika
24 Şubat 2017 Cuma 12:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - Başbakan Binali Yıldırım'ın AK Parti grup toplantısını takip eden ülkücüleri selamlamak adına  bozkurt işareti yapması çok konuşulmuştu. Bir bozkurt işareti de AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım'dan geldi. 

Referandum kapsamında alan çalışmalaırnı sürdüren ve ev ziyaretleri yapan Yıldırım, Gültepe/Saygı Mahallesi'nde Acun ailesine konuk oldu. Yıldırım, ziyarette bozkurt işareti yaptığı fotoğrafını sosyal medyadan, " Gültepe/Saygı Mahallesi'nden Acun ailesinin ev sohbeti davetine seve seve #Evet dedik. Vatan/millet sevdalısı ev sahibi ülkücü kardeşimiz İlyas Acun, halk oylaması mesajını pastayla verdi. Tam Bağımsız Türkiye İçin kararımız Evet" mesajıyla paylaştı. 

Evde bulunan vatandaşların bazılarının da özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitinglerde yaptığı Rabia işaretini yapmaları dikkat çekti.

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında yaptığı ''bozkurt işareti'' için, "Herkesin işaretini yaparız. Türkiye'nin bütün renkleri bizim için aynıdır. 80 milyonu kucaklayacağız derken, bunda tek istisna olan terör örgütleridir" demişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası