Ege Postası
Geri

Ahmet Davutoğlu'ndan Kaz Dağları tepkisi

Kaz dağlarında yapılan çevre ve doğa katliamına bir tepki de eski başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan geldi. Kaz dağlarının korunması gerektiğini belirten Davutoğlu, "Kaz dağları hepimizin hassasiyet göstermesi gereken bir konu" dedi.
Ahmet Davutoğlu'ndan Kaz Dağları tepkisi
Haberler / Güncel
12 Ağustos 2019 Pazartesi 14:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaz dağlarında Kanadalı Alamos Gold şirketi tarafından yürütülen altın madeni projesine tepkiler devam ederken bir tepki de Ahmet Davutoğlu'ndan geldi. Çanakkale’nin tek içme suyu kaynağının olduğu bölgede binlerce ağaç kesilmişti. Bölgede yapılan doğa katliamına tepki gösteren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Sözcü’ye özel açıklamalarda bulundu.

“MUTLAKA TEDBİR ALINMASI LAZIM”

Kaz dağlarında yapılan çevre katliamının siyasetten öte bir insanlık meselesi olduğunu vurgulayan Ahmet Davutoğlu, “Kaz dağlarında doğanın ve çevrenin korunması için mutlaka tedbir alınması gerekiyor. Çevrenin ve doğanın korunması için genel bir konsorsiyumun geçekleşmesi önemli. Kaz dağlarının korunması hepimizin tek tek hassasiyet göstermesi gereken konu. Genel bir toplumsal mutabakat içerisinde bütün ilgili tarafların görüşleri alınarak kaz ağlarının genel niteliğinin korunarak mutlaka tedbir alınması lazım” dedi. (SÖZCÜ)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası