Ege Postası
Geri

Akademik Batı dilleri ile İngilizce’yi keşfedin!

İngilizce öğrenmek parlak bir gelecek için oldukça önem teşkil etmektedir. Çünkü bu globalleşen dünyada ortak dil İngilizcedir ve bu yüzden her sektörde İngilizceye ihtiyaç duyulmaktadır.
Akademik Batı dilleri ile İngilizce’yi keşfedin!
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Şubat 2019 Cuma 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu sebeplerden dolayı mesleğiniz ne olursa olsun belirli bir seviyede İngilizce bilmeniz şart haline gelmektedir. Bu sebeplerden dolayı da hizmet veren İngilizce kursları da önemli bir noktadır. Akademik Batı Dilleri, 1984 yılından beri Bursa İngilizce kursu kampüsünde kaliteli eğitim vermekte olan bir eğitim kurumudur. 35 seneyi aşkın süredir İngilizce eğitimler vermeye devam etmektedir. Bursa'da bulunan bu kurum, değişik ders içerikleri ile tercih edilen firmalardan biridir. Bursa, Denizli, Manisa ve İzmir illerinde de kampüsleri bulunmaktadır.

Tecrübeli ve Uzman Eğitimci Kadrosu

Akademik Batı Dilleri yabancı dil eğitim kurumu kadrosunda alanında uzman ve tecrübeli öğretmenlere yer vermektedir. Bu sebeple kaliteli hizmetler vermektedirler. Biraz araştırma yaparak kadroda yer alan öğretmenlerin referansları, tecrübeleri, eğitim durumları hakkında bilgilere sahip olabilirsiniz.

Hedefe Göre Eğitim

Akademik Batı Dilleri adlı eğitim kurumunda, her öğrenci kendi hedefleri doğrultusunda eğitim almakta ve bu sebepten dolayı kendi alanında daha başarılı olabilmektedir. Akademik Batı Dilleri Bursa İngilizce kursu kampüsünde ve diğer illerdeki kampüslerinde YDS, TOEFL, TOEIC, YÖK DİL, IELTS, YKS DİL, PROFICIENCY ve diğer akademik İngilizce sınavlarına özel hazırlık sınıfları bulunmakta ve sınavlar için özel eğitimler verilmektedir. Bu sayede öğrenci hedefine ulaşmak için en doğru şekilde eğitim almakta ve hedefine bir adım daha yaklaşmaktadır. İlgili eğitim kurumunda Temel İngilizceden daha üst seviyede eğitim veren Türkiye'de ki ilk Akademik İngilizce kurumu olmaktadır.

Zengin Ders İçerikleri ve Yeterli Eğitimler

Hedefe özel derslere ek olarak da online dersler, konuşma kulüpleri, zengin ders içerikleri ve vip sınıflar ve benzeri ek özel uygulamalar da bulunmaktadır. Öğrencinin dersleri daha iyi anlayabilmesi için ilgili olanaklar sunulmaktadır. İngilizce öğrenmek kadar konuşmak da önemli olduğu için, Grammer ve reading derslerine ek olarak öğrenilen bilgileri günlük hayatta kullanmak ve pratik yapmak için konuşma kulüpleri bulunmaktadır, bu kulüpler sayesinde öğrenciler pratik yapma olanaklarına sahip olmaktadırlar. Öğrenciler kendi seviyelerine göre speaking derslerine girerek günlük İngilizce konuşmalarını öğrenip pratik yapma olanakları bulunmaktadır.

Daha detaylı bilgi için ve Bursada İngilizce kursu arayanlar Akademik Batı Dilleri’ni tercih edebilir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası