Ege Postası
Geri

Aliağa'daki satış kriziyle ilgili Karataş topa girdi

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, MHP İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek son günlerde kamuoyu yaratan arazi satışıyla ilgili açıklama yaptı. MHP İzmir İl Başkanı Karataş ise Acar’a destek vererek, Acar’ın Aliağa için yaptığı tüm çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirtti. Karataş, Ama ne yazık ki meyve veren ağaç taşlanır mantığıyla hareket edenlerin karalama kampanyası yaptığını ileri sürdü. Aliağa'daki satış kriziyle ilgili Karataş topa girdi
Aliağa'daki satış kriziyle ilgili Karataş topa girdi
Haberler / Yerel Politika
16 Ağustos 2017 Çarşamba 15:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 12. Olağan İzmir İl Kongresinde yeniden görev yetkisi alan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar şunları söyledi;

“Gerek Türk siyasi hayatı için, gerekse MHP açısından çok büyük öneme sahip olacak 2019 yılındaki seçimlere hazırlanacak olan kadroların seçildiği il kongremizde tekrar güven tazeleyen il başkanımız Necat Karataş Bey’i ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. İnancım odur ki bu kadrolarla birlikte uyum içerisinde 2019 yılına MHP damgasını vuracağız. İlk önce Mahalli İdareler seçimleri ve ardından Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden zaferle çıkarak bu necip millete hizmet edeceğiz”

“ALİAĞA’NIN BAĞIRSAKLARINI TEMİZLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Öte yandan Başkan Acar, Çaltılıdere’de bulunan 597 dönümlük arazinin, satışı ile ilgili konu hakkında İl Başkanı Karataş ve yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi.

Son günlerde gündemden düşmeyen arazi satışı ile ilgili şunları söyledi;

“Bugüne kadar Aliağa’yı siyasi kutuplaşmayla oyalayanlar gerçek rantçılar ve iftira sahipleridir. Bizim Aliağa’nın değişimi yolunda tek dayanağımız aziz milletimizdir. Bu millet benim ve ekibimin arkasında durduğu sürece Aliağa’nın bağırsaklarını temizlemeye devam edeceğiz. Bizler iş başına geldiğimizde “Az laf çok iş” anlayışı ile yola koyulduk, İlçemizin yıllara dayanan sorunlarının bir çoğuna gece gündüz demeden çalışarak çözüm getirdik, ama bu süreçte siyasi sorumlulukları gereği Aliağa’ya ve Aliağa halkına verdiğimiz hizmete destek vermeleri gereken siyasi partiler bırakın destek vermeyi işimizi daha da çok zorlaştırma adına ellerinden gelen bütün gayreti ortaya koydular.  Bize göre bununda gerekçesi Aliağa’mızda yaptığımız gayretli çalışmalarla ilçemizi sorunlarından kurtarıp hizmetimizle Aliağa’mıza damgamızı vuracağımız ve halkımızın gönlünde taht kuracağımız korkusudur. Oysaki önemli olanın ilçemize halkımıza hizmet etme gerçeğidir. Ama bu korkuyu onlara yaşatmaya devam edeceğiz ve Aliağa’mız egenin incisi olacaktır bizler bu azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz”           

SERKAN ACAR’DAN ÖZÜR DİLEMELİLER

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Milliyetçi Hareket Partisi’nin “Üretken belediyecilik” anlayışının en güzel örneğini sergileyen Serkan Acar’ın Aliağa için yaptığı tüm çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirtti.

Karataş sözlerine şöyle devam etti;  “Ama ne yazık ki meyve veren ağaç taşlanır mantığıyla hareket ederek Serkan Acar’ı gerçek dışı karalamalarla, aslı astarı olmayan ve bize göre de kendilerinin de inanmadığı itham ve iftiralarla yapılan çalışmalara gölge düşürme amacındalar. Bu iftira sahipleri kendi kazdıkları kuyuya düşeceklerini zaten düşünüyorduk nihayetinde son yaşanan gelişmelerde bunu teyit etmiştir. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin son aldığı karar da bunun bir göstergesidir. Bu sebeple pişkinliği bir kenara bırakıp itham ve iftira sahipleri Belediye Başkanımız Serkan Acar beyden özür dilemeliler. Ayrıca meseleye son anda dahil olan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da Aliağa halkının ali-menfaatlerine uygun davranmaya ve Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede yapacağı çalışmaları bir an önce yapması ve Aliağa Belediyesi’nin yapacağı işlerin önünü tıkamamasını önemle rica ediyorum. Önemli olanın Aliağa halkına verilecek hizmettir.”

MHP BELEDİYECİLİĞİNİN FARKINI TÜM İZMİR’E GÖSTERECEĞİZ

Karataş, “Malumunuz üzere Aliağa’daki belediyeciliğin farkı ortadayken İzmir’deki yaşanan sorunlara vakıf olan teşkilatımız, İzmirli hemşerilerimizden tam destek beklemektedir. 2019 yılındaki mahalli idareler seçimlerinde, MHP belediyeciliğinin farkını tüm İzmir’e göstereceğimizi buradan ilan ediyorum. Çünkü MHP kadroları bu ülkeyi yönetecek zenginliğe, tecrübeye, ehliyete sahip, kararlı, dirençli ve azimli kadrolardır” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası