Ege Postası
Geri

Altay Teknik Direktörü Karafırtınalar: Her maçta standartımız olacak

TFF 1. Lig'de sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve transferde kritik hamleler yapan Altay'da teknik direktör Sait Karafırtınalar camiaya önemli mesajlar verdi.
Altay Teknik Direktörü Karafırtınalar: Her maçta standartımız olacak
Haberler / Spor
12 Ağustos 2019 Pazartesi 12:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ligin ilk maçında 18 Ağustos Pazar günü Ümraniyespor'la evlerinde karşılaşacaklarını hatırlatan tecrübeli teknik adam, "Süper Lig ekibi Yukatel Denizlispor'la oynadığımız son hazırlık maçını 3-1 kazandık. Burada skordan çok oynadığımız pozitif futbol beni sevindirdi. Belli bir standarta sahip olacağız. İç ve dış sahada her zaman kazanmaya odaklı, iyi oyun sergileyen bir takım görüntüsü vereceğiz" diye konuştu.

Ümraniyespor maçının hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Sait Karafırtınalar, "Yeni transferimiz Leandrinho'nun son durumuna bu hafta bakacağız. Paxiao'nun ise sakatlığı vardı. Tam olarak hazır hale gelemedi. Golcümüzün iyileşmesiyle saha içindeki sistemimiz iyi seviyeye gelecek. İlk karşılaşmalar zorlu geçer ancak biz evimizde kazanıp sezona 3 puanla başlamak amacındayız. Güçlü ve kaliteli bir kadro kurduk. Her futbolcum uzun maraton için hazır olacak. Büyük Altay camiasına hak ettiği başarıları getireceğimize yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası