Ege Postası
Geri

Altay'da Doğa’ya şans verilmiyor

TFF 1'inci Lig temsilcisi Altay'ın devre arasında kadrosuna kattığı sol bek Doğa İşeri, siyah-beyazlı takımda göze giremedi.
Altay'da Doğa’ya şans verilmiyor
Haberler / Spor
1 Nisan 2020 Çarşamba 13:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ara transfer döneminde eski teknik direktör Ali Tandoğan'ın Ekol Hastanesi Balıkesirspor'dan öğrencisi olarak transfer edilen tecrübeli futbolcu İzmir ekibinde sadece 3 maçta oynadı.

Ali Tandoğan döneminde ikinci yarının ilk haftasındaki Cesar Grup Ümraniyespor deplasmanında 90 dakika sahada kalan Doğa, bir sonraki hafta iç sahada oynanan İstanbulspor müsabakasında bu kez 90 dakikada kulübede bekledi.

Daha sonra üst üste oynanan Balıkesirspor (D) ve Boluspor maçlarında da Doğa'yı yanında oturtan Ali Tandoğan, 2-0 yenilgiyle sonuçlanan Keçiörengücü deplasmanında tecrübeli oyuncuyu 79'uncu dakikada sahaya sürdü. Bu maçın ardından Altay yönetimi Tandoğan'ın görevine son verirken, dümene geçen teknik direktör Yalçın Koşukavak da Doğa'yı tercihleri arasında tutmadı. Koşukavak, son 6 haftada sadece Altınordu derbisinde sol kanatta denediği Doğa'ya 60 dakika şans tanıdı. Altay'da sol bekte tercih edilen isim Özgür Özkaya oldu.

(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası