Ege Postası
Geri

Altay'da Tatos yuvada kaldı

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altay, devre arasında takımdan gönderme kararı aldığı Andreas Tatos konusunda geri adım attı.
Altay'da Tatos yuvada kaldı
Haberler / Spor
28 Ocak 2020 Salı 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Alacaklarını tahsil etmek için kulübü FIFA'ya şikayet eden Yunan futbolcu ve menajeriyle bir araya gelen Başkan Özgür Ekmekçioğlu, oyuncunun yuvada kalması için yeniden anlaşma sağladı. Devre arası kampına katılmayan ve bir süredir ülkesinde olan Tatos'un takımla antrenmanlara başlayacağı belirtildi. Teknik direktör Ali Tandoğan'ın raporuyla gönderilen Tatos, ikinci yarıda forma şansı bulmak için genç teknik adamın gözüne girmeye çalışacak.

BERK YILDIZ'A KANCA

Altay, dış transferde BtcTurk Yeni Malatyaspor'dan sağ kanat Berk Yıldız'ı listesine ekledi. Karşıyaka'da futbola başlayıp Galatasaray'da profesoyel olan 24 yaşındaki futbolcu kiralık olarak forma giydiği Adana Demirspor'da bu sezon 12 maçta görev aldı. Adana ekibinden ayrılacağı öğrenilen Berk'in Altay'la anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi. Şimdiye kadar Ekol Hastanesi Balıkesirspor'dan sol bek Doğa, Gaziantep FK'dan orta saha oyuncusu Kerim'le sözleşme imzalayan, Fatih Karagümrük'ten stoper Abdülkerim'le prensipte anlaşan Altay, Berk'in de işini bitirmek istiyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası