Ege Postası
Geri

Altay'da Yücel İldiz dönemi

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay, teknik direktör Yücel İldiz'le anlaştı. Altay, tecrübeli isimle 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Altay'da Yücel İldiz dönemi
Haberler / Spor
8 Ağustos 2020 Cumartesi 09:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Altay Kulübünden yapılan açıklamada, yönetim kurulunun tecrübeli teknik direktör Yücel İldiz ile anlaşmaya vardığı bildirildi.

Altay'da, Yalçın Koşukavak ile yolların ayrılmasından sonra teknik direktörlük koltuğu boş kalmıştı. Teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah-beyazlı kulüp, bu göreve Yücel İldiz'i getirdiğini duyurdu. İzmir ekibi, 67 yaşındaki teknik adamla 1 yıllık sözleşme imzaladı. Altay Spor Kulübü yaptığı açıklamayla deneyimli teknik adama "hoş geldin" diyerek başarılar diledi.

Daha önce 2000-2001'de Malatyaspor'u, 2009-2010 ve 2015-2016'da Kardemir Karabükspor, 2018-2019 sezonunda ise Denizlispor'u Süper Lig'e taşıyan 67 yaşındaki Yücel İldiz, Yukatel Denizlispor'daki görevinden geçen sezon 7. haftanın ardından ayrılmıştı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası