Ege Postası
Geri

Altay'da gençlere gün doğdu

TFF 1. Lig'de 21 Haziran Pazar günü evinde Süper Lig yarışındaki rakiplerinden Akhisarspor'la karşılaşacak Altay'da genç futbolcular elini taşın altına koymaya hazırlanıyor.
Altay'da gençlere gün doğdu
Haberler / Spor
5 Haziran 2020 Cuma 14:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Koronavirüs salgını nedeniyle oluşacak fikstür yoğunluğu ve olası sakatlıkları göz önüne alan FIFA'nın 90 dakikalık bir müsabakada takımlara 5'er oyuncu değiştirme hakkı tanınmasını önermesi ve bu öneriyi Uluslararası Futbol Birliği Kurulu'nun (IFAB) kabul etmesiyle birlikte Türkiye'de de bu kural devreye girmişti.

Bu karara göre takımlar maç oynanırken 3, devre arasında 2 olmak üzere toplam 5 oyuncu değişikliği yapabilecek. Yaş ortalaması yüksek bir kadroyla mücadele eden Altay'da genellikle tecrübeli ayakları sahaya süren teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın kalan 6 haftada gençlerden de faydalanmayı planladığı öğrenildi. Cenk, Hakan, Alhassan, Kazımcan, Kutay gibi genç oyunculardan göreve hazır olmalarını isteyen teknik patron Koşukavak, Süper Lig yolunda her futbolcusuna ihtiyaç duyacağını dile getirdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası