Ege Postası
Geri

Altay'ın güveni tam

Spor Toto 3'üncü Ligi 1'inci Grup'ta normal sezonu cumartesi günü İzmir'de oynayacağı Beylerbeyi maçıyla noktalayacak olan Altay, play off'taki muhtemel rakipleri Kocaelispor, Çorum Belediyespor ve Gölcükspor arasından sadece Kocaelispor'a diş geçiremedi.
Altay'ın güveni tam
Haberler / Spor
25 Nisan 2017 Salı 15:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dış sahada 1-1 berabere kaldığı Çorum Belediyespor'u evinde 2-1 mağlup eden siyah beyazlılar, deplasmanda 4-0 dize getirdiği Gölcükspor'la seyircisi önünde 1-1 berabere kaldı. Altay, ilk yarıda konuk olduğu Kocaelispor'a 5-3 yenilmekten kurtulamazken, rakibi ile taraftarı önünde oynadığı müsabakadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Altay, play off'taki muhtemel rakipleriyle oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik, 1 yenilgi elde etti.

Teknik direktör Cüneyt Biçer, rakip kim olursa olsun bu karşılaşmalara ayrı bir motivasyonla hazırlanacaklarını dile getirerek, "Önce finale çıkmayı, daha sonra ise kupaya uzanmayı hedefliyoruz. Takımıma sonuna kadar güveniyorum. Altay'ı bir üst lige çıkaracağımıza inancımız tam. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

Bu arada yönetim 4 ya da 8 Mayıs'ta İzmir'de oynanacak yarı final maçını saat 20.00'ye aldırmak için Futbol Federasyonu'na başvurdu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası