Ege Postası
Geri

Altaylı Eren'den babasına söz

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay'ın 18 yaşındaki yıldız adayı Eren Erdoğan, geçen hafta ani bir şekilde kaybettiği babasına büyük futbolcu olacağının sözünü verdi.
Altaylı Eren'den babasına söz
Haberler / Spor
11 Aralık 2019 Çarşamba 11:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kendisi gibi eski bir futbolcu olan babası Yusuf Erdoğan'ı kaybetmenin acısını yaşayan genç futbolcu, babasına duygusal bir mesajla veda etti. Siyah-beyazlılarda ağustos ayında profesyonel olup oyun stiliyle İbrahim Akın'a benzetilen, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Mardin BŞB Başakspor maçında jeneriklik bir gol atan Eren, sosyal medyada merhum babasına başarı sözü verirken, "Senin bu hayatta herkese iyiliğin dokunmuştur. Giderken bile iki kişiye can verip gittin. En büyük hayalin benim büyük bir futbolcu olmamdı. Allah şahidim olsun ki her maçıma senin için çıkıp, her golümü sana armağan edeceğim. Çok çalışarak, büyük bir futbolcu olup seni gururlandıracağım. Senin gibi bir babaya sahip olduğum için gurur duyuyorum, babam! Aslan babam… Seni çok seviyorum, mekanın cennet olsun, rahat uyu" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası