Ege Postası
Geri

Altında büyük düşüş: Alınır mı, satılır mı? Uzman isimden flaş açıklama!

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Yerel seçimin ardından canlı altın fiyatları yeniden yükselişe geç. Dolar ve altının ons fiyatında yaşanan yükseliş ve FED'in faiz indirimine gidecek olması gram altın, çeyrek altın fiyatı başta olmak üzere altın fiyatlarını hareketlendirdi. Peki Altın fiyatları ne kadar? Uzman isim İslam Memiş yatırımcılara uyarı niteliğinde açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
Altında büyük düşüş: Alınır mı, satılır mı? Uzman isimden flaş açıklama!
Haberler / Ekonomi
24 Nisan 2024 Çarşamba 14:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. İsrail-Filistin savaşının yanında İran-İsrail gerilimi sonrası yön bulmaya çalışan anlık altın fiyatlarında hareketlilik sürüyor. Yerel seçimin ardından canlı altın fiyatları yeniden yükselişe geçti. Dolar ve altının ons fiyatında yaşanan yükseliş ve FED'in faiz indirimine gidecek olması gram altın, çeyrek altın fiyatı başta olmak üzere altın fiyatlarını hareketlendirdi. Peki Altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, tam altın fiyatı kaç lira? Altın bundan sonra düşer mi, çıkar mı?

ALTIN FİYATLARI YÜKSELİR Mİ DÜŞER Mİ?

Piyasalardaki hareketlilik sonrası yatırımcısı 'Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Altın almalı mı satmalı mı?' sorularına yanıt arıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kritik altın yorumu yaparak merak edilenleri cevapladı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çok konuşulacak altın yorumlarında bulundu.

İslam Memiş'in açıklamaları ise şöyle: "Ons altın 2300 dolar altına sarktı. Bunu bekliyorduk. 2300 dolar altına sarkarsa gram altın yatırımcısı alım yapabilir demiştim.

2 hafta önce İran-İsrail gerilimi sonrası altın fiyatlarında sert yükselişler görüldü. Jeopolitik gerilimde altın güvenli liman gömleğini giydi. Ons altın dün 2295 dolar seviyesine kadar geriledi. Ons altında beklediğimiz seviyeler geldi.

 

Ciddi bir düşüş gerçekleşti. Elinde dolar bulunduranlar parite ile altın alımı yapabilir. Bu düşüş fırsatını değerlendirmek lazım. Bu düşüşler kalıcı değil. 1 Mayıs'ta Fed faiz kararı var. Tekrar toparlanan bir altın göreceğiz. (F5 HABER)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası