Ege Postası
Geri

Altınordu Malatya virajında

TFF 1. Lig'de üst üste Bandırmaspor ve Adana Demirspor'u yenerek Play-Off barajına yaklaşan Altınordu, yarın deplasmanda 21. haftayı lider bitiren Evkur Yeni Malatyaspor'la karşılaşacak. Malatya İnönü Stadı'nın bakımda olması nedeniyle karşılaşma İstanbul Vodafone Arena'da oynanacak.
Altınordu Malatya virajında
Haberler / Spor
25 Şubat 2017 Cumartesi 14:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süleyman Abay'ın düdük çalacağı mücadele saat 18.30'da başlayacak. Maçı TRT Spor naklen yayınlanacak. Kırmızı-lacivertlilerde hafta içinde idmanda sağ ayak yan bağında küçük yırtık ve ödem tespit edilen stoper Yusuf Abdioğlu forma giyemeyecek. Yusuf'un yerine savunmada Seydi oynayacak. Cezası biten Serkan takımdaki yerini alacak. Tedavileri süren Oğulcan, Recep ve Berk de 18'de olmayacak.

Takımın moral ve motivasyonunun üst seviyede olduğunu dile getiren Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Son 2 haftada hem skor hem de oyun olarak istediğimizi aldık. Zemini güzel bir stadyumda maçımızı oynayacağız. Rakibe çok saygı duyuyoruz ama çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Bu karşılaşmaya iyi hazırlandık. Bizi başarıya götürcek şey takım oyunu. Müsabakanın zorluğunu biliyoruz. Malatyaspor hücum silahları çok yüksek bir ekip. İyi hava yakalamışlar, ancak zaafları da var, biz bunlara çalıştık. Her rakibi yenecek güçteyiz. Güzel bir maç olacak. Kaybetmek istemiyoruz, kazanan taraf olmak için oynayacağız. İlk 6'yı hedefliyoruz. İstikrarlı gidişimizi devam ettirme amacındayız" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası