Ege Postası
Geri

Altınordu Sivas'a konuk

TFF 1. Lig'de geçen hafta evinde Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenerek rakibini liderlik koltuğundan indiren ve ligde 5'inci maçında ilk galibiyetini alan Altınordu, yarın deplasmanda Sivasspor'la karşı karşıya gelecek.
Altınordu Sivas'a konuk
Haberler / Spor
1 Ekim 2016 Cumartesi 14:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeni 4 Eylül Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak müsabakayı Koray Gençerler yönetecek. İzmir ekibinde sakatlıkları bulunan sağ bek Kerim ve orta saha oyuncusu Kenan kadroya alınmadı. Savunmada Kerim'in yokluğunda altyapıdan Yusuf Yalçın'ın bu sezon ilk kez görev alması bekleniyor.

Ligde 4 puanı bulunan ve son 3 maçında 1 beraberlik, 2 yenilgi alan Sivasspor, hafta içinde Teknik Direktör Osman Özköylü ile yollarını ayırıp, Mesut Bakkal'la anlaştı. Bakkal, geçen sezon Sivas temsilcisinin başında Süper Lig'de küme düşme acısı yaşadı. Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Rakip kötü gidişi sonlandırmak için mücadele edecek. Biz de istediğimiz oyunu son 2 haftada 90 dakikaya yansıttık. Kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.

ALTINORDU

Erce - Yusuf Yalçın, Sinan, Yusuf Abdioğlu, Yusuf Acer, Sertaç, Arif, Serkan, Umut, Abdülkadir, Göksu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası