Ege Postası
Geri

Altınordu'da Hüsamettin'den ikinci devre değerlendirmesi

Altınordulu futbolcu Hüsamettin Yener, TFF 1. Lig'in ikinci devresine iyi bir başlangıç yaparak ilk 2 sırada yer almak istediklerini bildirdi.
Altınordu'da Hüsamettin'den ikinci devre değerlendirmesi
Haberler / Spor
12 Ocak 2021 Salı 16:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hüsamettin Yener, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında Altınordu'nun organizasyon yapısı, sistemi ve felsefesi ile eşi benzeri olmayan bir kulüp olduğunu, bu yapının uyumla birleşince başarının geldiğini aktardı.

Altınordu Futbol Akademisinin "değerli bir maden" olduğunu belirten Hüsamettin Yener, şunları kaydetti:

"21 kişilik A takım kadromuzda 10 öz kaynak oyuncumuz var. Her maç 11'de en az dört gencimiz forma giyiyor. Aslında biz de onlarla birlikte gelişiyoruz. Altınordu Futbol Akademisi, hem yarışmacı hem yetiştirici kulvarda olmamızı sağlıyor. Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Ravil Tagir ve Berke Özer gibi dünya futboluna armağan edeceğimiz daha çok genç var. İlk yarıda liderliğe yükseldikten sonra üst üste yaşanan sakatlıklar ve Kovid-19 vaka sayısının artması nedeniyle şanssız maçlar kaybettik. İlk 6'nın 2, liderin ise 7 puan gerisindeyiz. Devreyi hedefimizin sadece 2 puan altında ve TFF 1. Lig dönemimizin en yüksek puanı ile tamamladık. İlk önceliğimiz play-off ancak iyi bir başlangıçla yeniden ilk ikinin içinde olacağımıza inanıyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası