Ege Postası
Geri

Altınordu'dan ikinci kez Kovid-19 testi

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da teknik heyet ve futbolculara ikinci kez Kovid-19 testi yapıldı.
Altınordu'dan ikinci kez Kovid-19 testi
Haberler / Spor
20 Mayıs 2020 Çarşamba 16:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Altınordu Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, idari ve teknik kadro ile futbolculara Selçuk’taki İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından ikinci kez Kovid-19 testi yapıldığı bildirildi.

Sağlık çalışanlarına teşekkür edildiği açıklamada, futbol takımının çalışmalarını sosyal mesafe kurallarına uyarak devam ettiği belirtildi.

Kırmızı-lacivertli ekibe ilk yapılan testlerin hepsi negatif çıkmıştı. 

Altınordu, Kovid-19 testlerinin sonuçlarına göre antrenman programını şekillendirecek

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, bugün yaptırdıkları Kovid-19 testlerine göre antrenman şekillerini değiştireceklerini, antrenman tempolarının artabileceğini bildirdi.

Eroğlu, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, 11 Mayıs'ta yaptıkları ilk Kovid-19 testlerinin ardından sosyal mesafeye uyarak daha çok kuvvet antrenmanı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bugün yapılan ikinci testin sonuçlarına göre antrenman şekillerini değiştireceklerini kaydeden Eroğlu, "Biraz daha saha şartlarına göre antrenman tempomuz artacak. Top kullanımı, oyunlar başlayacak. Tabii ki testin sonucu bizim için önemli. Ondan sonraki planlarımızı öyle yapacağız." ifadelerini kullandı.

Eroğlu, lig maçlarının tamamlanacağını hatırlatarak, "Biz de ona göre kendimizi hazırlamaya çalışıyoruz. Ülke anlamında da iyiye gittiğimiz görünüyor. Bu süreçte testler negatif çıksa bile bizim her şeye dikkat etmemiz gerekiyor. Bir anda her şey pozitife dönmesin." değerlendirmesinde bulundu. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası