Ege Postası
Geri

Anadolu Birliği'nde bayrak değişimi

İzmir Anadolu Birliği Derneğinin kongresi cumartesi günü delegelerin yoğun katılımı ile gerçekleşti ve Başkan Veysel Güldoğan, bayrağı yeni Yeni Başkan Koçali Al’a teslim etti. Güldoğan görevi devretti
Anadolu Birliği'nde bayrak değişimi
Haberler / Güncel
16 Haziran 2019 Pazar 16:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Anadolu Birliği Derneği olağan kongresi, birlik salonunda yapıldı. Birlik başkanlığına tekrar aday olmayan Veysel Güldoğan “İki yıllık yönetimimizde hiçbir siyesi görüşün arka bahçesi olmadık, birliğimizde her siyasi görüşten kişilere yar verdik ancak siyaset yapılmasına asla müsaade etmedik, ne devletten ne de başka bir kurum ve kuruluştan para almadık, istemedik, yalnızca doğal bağışları kabul ettik, kısacası kendi yağımızla kavrulduk, bizden önceki yönetimler de aynısı yapmışlardı. Bbizden sonrakilerin de aynısın yapacaklarına inanıyorum” dedi.

 Kongreye Beyaz liste ile katılan işadamı İbrahim Bengi “Eğer taban beni kabul eder de seçilirsem birliği Alsancak Gündoğdu meydanı yakınında bir bölgeye taşıyacağım, kiracı olmaktan kurtarıp, ev sahibi yapacağım. Eğer seçilemezsem, seçilen başkan ile el sıkışıp, kucaklaşacağım, benim başkanım deyip onunla birlikte yol alacağım” dedi.

Birliğin eskimeyen, onursal başkanı, turuncu liste ile yarışa giren Koçali Al da konuşmasında “Seçilirsem birliğin yeri değişmeyecek, İzmir’in ulaşılması en kolay ilçesi Basmane meydanından ayrılmayacağız. Burası insanların kolaylıkla gelip bizi bulabileceği bir yer. Oysa Alsancak hele de sahil her seviyeden insana hitap eden bir bölge değil, biz işçisiyle, köylüsüyle, işvereni ile aynı safta yer alan bir toplum ve her kesimin baş tacı kabul ettiği bir birliğiz. Bu özelliğimizle, her gün daha hızlı büyüyor ve alnımız ak, başımız dik yolumuza devam ediyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden, kadına, kadın değil insan olarak değer veren, önce insan düsturuyla hareket eden bir toplumuz. Değişmeyen prensibimiz “İnsanı Yaşattır” ve bu hep böyle olacaktır. Tercihiniz ne olursa olsun, her zaman abiniz olarak kalacak ve elimden geleni esirgemeden yardımınıza koşacağım” dedi.

Katılımın yüksek olduğu kongrede İbrahim Bengi’nin beyaz listesi 51 oy alırken, Koçali Al'ın Turuncu listesi 110 oy ile açık ara ipi göğüsledi,  sonuçların netleşmesinden sonra kürsüye çağrılan İbrahim Bengi’nin, sayım tamamlanmadan salondan ayrıldığı anlaşıldı.

Koçali Al, Ferhan Ademhan ve Erhan Kahraman iki yıllık başarılı yönetiminden dolayı, bayrağı teslim eden Veysel Güldoğan’a plaket sundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası