Ege Postası
Geri

Anket sonuçları yayınlandı: İşte Tunç Soyer’in oy oranı...

Avrasya Araştırma Şirketi yerel yönetimler ile ilgili yaptığı son anketin sonuçlarını paylaştı. 30 büyükşehirde gerçekleşen ankette " Yaşadığınız ilin Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi yenilenecek olsa mevcut başkana oy verir misiniz " sorusuna da yanıt arandı. Anket sonucuna göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ilk sırada yer aldı.
Anket sonuçları yayınlandı: İşte Tunç Soyer’in oy oranı...
Haberler / Güncel
17 Ekim 2020 Cumartesi 17:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, 9-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen “Büyükşehir Belediyelerinde Son Durum” adlı anket çalışmasının sonuçlarını paylaştı.

SMS ile link yönlendirmesi yoluyla yapılan ankete 30 büyükşehirde ve bunlara bağlı 100 merkez ilçede yaşayan vatandaşlar katıldı.  

EN ÇOK OYU SOYER ALDI

"Yaşadığınız ilin Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi yenilenecek olsa mevcut başkana oy verir misiniz'” sorusuna yanıt aranan ankette İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer en çok oyu alan belediye başkanı oldu. Soyer’in 58.4 ile ilk sırada yer aldığı anket soncunda Soyer’i yüzde 58.1 ile İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 57.3 ile ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş takip etti.

 

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası