Ege Postası
Geri

Anne bak fil!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bergama'da kurduğu “Gezici Çocuk Dünyası TIR'ı”nda eğitim alan minik öğrenciler, Sasalı'daki Doğal Yaşam Parkı’nı gezerek resimlerini çizdikleri hayvanları ilk defa yakından görme şansı buldu.
Anne bak fil!
Haberler / İzmir
22 Mart 2019 Cuma 12:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü ''Gezici Çocuk Dünyası Projesi'',  çevre ilçelerde yaşayan ailelerin çocuklarına okul öncesi eğitim fırsatı sunuyor. Çocuklar, mahallelerine gelen Eğitim TIR’ında anaokulu öğretmenleri eşliğinde pek çok şey öğrenirken, aileler de çocuk eğitimi konusunda bilinçlendiriliyor. Minik öğrenciler, düzenlenen gezilerle farklı yerleri görme imkanı da buluyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin son olarak Bergama Fatih Mahallesi’nde düzenlediği eğitim programından yararlanan çocuklar, İzmir Doğal Yaşam Parkı gezisinde unutulmaz saatler yaşadı. Anneleriyle birlikte parka gelen minikler, resimlerde çizdikleri hayvanları yakından görme fırsatı buldu. Büyük bir şaşkınlıkla çevreyi gezip hayvanlarla ilk kez karşılaşan miniklerin hayal dünyasında yepyeni ufuklar açıldı. En büyük ilgiyi gören hayvanlar ise hiç kuşkusuz dev cüsseli filler oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası