Ege Postası
Geri

Asıl ikramiye Milli Piyango'da değil, FETÖ'de

Aralarında FETÖ üyesi çok sayıda terör örgütü mensubunun da yer aldığı yaklaşık 811 kişi için seferberlik ilan eden polis, 4 milyon liraya kadar ödül dağıtacak. İhbarlar karşılığında dağıtılması öngörülen toplam para ödülünün miktarı ise yılbaşı çekilişinde dağıtılacak tutarı geçiyor. Asıl ikramiye Milli Piyango'da değil, FETÖ'de
Asıl ikramiye Milli Piyango'da değil, FETÖ'de
Haberler / Güncel
7 Aralık 2016 Çarşamba 10:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından tüm illerde seferberlik ilan eden emniyet teşkilatı, terör suçlusu olarak arananlar listesini güncelleyerek adeta suçlu avı başlattı.

Aranma durumlarına göre kırmızı, mavi, yeşil, turuncu ve gri liste olmak üzere toplam 5 ayrı liste hazırlayan ve suçlu avı başlatan polis, geniş kapsamlı bir kampanya başlattı. Aralarında FETÖ üyelerinin de yer aldığı çok sayıda terör örgütü mensubu için duyurular yapan emniyet teşkilatı, aranan şahısların önem derecesine göre 4 milyon lira, 1 milyon 500 bin lira, 1 milyon lira 600 bin lira ve 300 bin lira gibi rakamlardan başlayan ödüller belirledi. http://www.terorarananlar.pol.tr adresi ve İzmir Valiliği sitesi üzerinde yayınlanan ilanlarda 811 kişilik fotoğraflı liste yayınlanırken, ihbarlar karşılığında nakit para ödülleri dağıtılacak.

3713 sayılı terörle mücadele kanunu kapsamındaki suç ve suçlulara ilişkin başlatılan çalışma ve yürütülen aramalarda ihbarda bulunan ve ödül almaya hak kazanan kişilerin isimleri de gizli tutulacak. Terör suçlarının aydınlatılmasını ve suç faillerinin yakalanmasını sağlayan ihbarcılara ödenmesi öngörülen toplam para ödülü, Milli Piyango'nun 60 milyon liralık büyük ödül belirlediği yılbaşı çekilişlinde dağıtılacak ikramiyelerin tümünün toplamını da geride bıraktı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası