Ege Postası
Geri

Barda gasp iddiasına 5 tutuklama

İZMİR'in Konak İlçesi'nde bulunan bir barda, yüksek hesaba itiraz eden müşterileri dövüp zorla paralarını gasp ettiği belirtilen 5 kişi tutuklandı.
Barda gasp iddiasına 5 tutuklama
Haberler / 3. Sayfa
23 Ağustos 2016 Salı 20:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - Alsancak Semti'ndeki bir eğlence mekanında yüksek hesaplara itiraz eden müşterilerin gasp edildiği ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, operasyon düzenledi. Parası olmayan müşterilerin ATM'lere götürülerek zorla para çektirildiği ve dövüldüğü iddiaları üzerine, ekipler 13 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler S.T. (45), B.A. (41), K.B. (33), E.A. (26), B.A. (22), Ş.D. (44), B.C. (19), K.K. (40), N.C. (48), F.T. (49), F.D. (49), N.E. (40) ve S.B. (37) işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Burada ifadeleri alınan şüphelilerden S.T., B.A., K.B., E.A., B.A. tutuklandı. Diğer zanlılardan Ş.D. ile B.C. adli kontrol şartı ile K.K., N.Ç., F.T., F.D., N.E. ve S.B. ise doğrudan serbest bırakıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası