Ege Postası
Geri

Başbakan'dan sürpriz hamle: Buluşuyorlar!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, pazartesi günü Çankaya Köşkü’nde Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya gelecek.
Başbakan'dan sürpriz hamle: Buluşuyorlar!
Haberler / Politika
20 Ağustos 2016 Cumartesi 12:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başbakan Binali Yıldırım, Pazartesi günü CHP ve MHP liderleriyle bir araya gelecek.Başbakan Binali Yıldırım, iki muhalefet lideriyle görüşecek.

Yıldırım, 22 Ağustos Pazartesi günü saat 10.00'da CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya gelecek.

Çankaya Köşkü'nde üç lider ilk kez başbaşa görüşmüş olacak.

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli en son Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"nde bir arada bulunmuştu. 

İstanbul'da kritik güvenlik toplantısı

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, bugün saat 14.00’te Tarabya Köşkü’nde güvenlik toplantısı yapılacak. Zirveye Başbakan Binali Yıldırım ve ilgili bakanların katılacağı öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası